Szerinted manipulálva van a lottósorsolás?
5-ös lottó.. milyen érdekes hogy régebben (szüleink, nagyszüleink idejében) szinte minden héten volt telitalálat a lottón,de legalább havonta egyszer . Amióta bejött ez a számítógépes rendszer, van hogy fél évig nincs telitalálat ( pedig nem vesznek annyival kevesebb lottót mint régen)
Mostani hatoslottón is nemrég olyan számokat húzták ki hogy 31,35,36,37,39 meg még valami már nem emlékszem.. előtte pár hete is 3 egymás melletti szám. Direkt olyan kombináció amit senki nem játszott meg. De tudom önmagában ez semmi. Vasárnap 4-kor van a hatoslottó sorsolása. És 14:30-ig lehet megjátszani a szelvényt. Mire kell az a másfél óra?:)
Még véletlenül sem arra hogy megnézzék milyen kombinációt nem játszott senki az adott héten, és az legyen a kihuzott számsor:)
Simán ellehet csalni a húzást is. Egy olyan modern technológiával rendelkező korban ahol lehetséges már az önvezető autó,az űrbe jutás, és az okostelefon,ott megtudják oldani azt is hogy a lottógömbökre a kihúzás pillanatában kerüljön csak rá a szám .
Ez csalás és bűncselekmény. Következmény nélkül atbaszhatnak mindenkit??
Ki kötelez téged a lottózásra?????
Másrészt a kérdésed annyira ostoba, egyértelmü, hogy fogalmad sincs arrol, hogy müködik az ilyesmi!
Ha azt az időt, amit összeesküvés elméletek gyártására fordítasz, önmagad fejlesztésére fordítanál.. akkor jobb anyagi helyzetben lennél már rég, mint most vagy.
Nem érdekel, hogy belenyúlnak e vagy sem. Számmisztika szerint olyan kevés a nyerésre az esély, hogy kb nincs is. + szépen megélek a vállalkozásomból, mindenre telik amit szeretnék, gyerekeim és az unokáim is jól fognak élni. nincs szükségem többre.
Amúgy ez én is észre vettem hogy érdekes hogy 35,37,39,43 az számsor...
szerintem valami csalás
Kedves első. Egyértelmü? Müködik? Azért elég ironikus hogy te ostobázol le bárkit ilyen gyatra helyesírással. Pedig nem nehéz ám ezeket leírni jól. Ezek után már felesleges veled szellemi vitába kerekedni:)
Második, és harmadik válaszoló; nem kötelez senki a lottovásárlásra, és egyébként ha jól emlékszem utoljára 3 éve vettem lottót:)
Ez nem összeesküvés elmélet, ha egy picit messzebbről látnál értenéd,hogy miért van alapja.. Attól még hogy kicsi a valószínűsége,nem jelenti azt, hogy ne csalnák el így is. Szerbiában volt pl olyan 1-2 éve, hogy a képernyőn előbb jelent meg a szám, mielőtt kihúzták volna , utána tudsz nézni,nem fogok keresgélni linkért. Egyébként meg képzelem mennyire sikeres lehetsz,ha ezt itt a gyakorin kell hangoztatnod random embereknek. Nem ismered a mondást hogy a siker magáért beszél?;)
Nem. Férjem ott dolgozik, van rálátása az informatikára is.
Egy adott ponton túl nem is lehet bevételük, ki kell tolni nyereményként, szóval nem is lenne sok értelme.
Jaja persze,ki kell tolni nyereményként😭😂😂😂, istenem ments meg... Egyébként a mai hatoslotto számok: 2,6,7,8,13,37.
Már megint 3 egymás melletti. Matematikailag ez nem történhet meg ennyiszer mint mostanában. Elhuzzak a telitalálatot az unnepekig, a sok hülye meg veszi majd karacsonykor mert jobban kell a nagy nyeremény 🤦🏻♂️, a ZRT meg ezen keresi halálra magát. El van ez csalva,aki reálisan gondolkodik egyből konteós,meg hülye... Nem láttok a saját szemetektől úgy néz ki.
#5 ha nem játszol, akkor miért érdekel hogy elcsalják. Nem téged károsítanak meg..
Nézz utána a szerencsejáték zrt bevételeinek. Akkora nyereség van ezen, hogy nem érdemes elcsalni.
"Matematikailag ez nem történhet meg ennyiszer "
Látom, fogalmad sincs a valószínűségszámításról! Igenis, megtörténhet, nincs semmi matematikai akadálya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!