Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bitcoin mobil tárca esetében...

Bitcoin mobil tárca esetében miért változik meg a bitcoin címem magától csak úgy?

Figyelt kérdés
Mert azt írta ki ha kapok bitcoint akkor megváltozik. Oké de én nem kaptam semmit mégis megváltozott. Aztán most szeretnék fogadni bitcoint és még jó hogy észre vettem hogy már nem is az a bitcoin címem mint tegnapelőtt. Ennek mi az oka? És mi a francért változtatja magától? És milyen időközönként??

2021. nov. 5. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogalmam nincs milyen mobil tarcad van es azok hogy mukodnek de gondolom ugyanugy csereli a publikus cimet mint barmi mas. Nem feltetlen gond ez, de en ettol fuggetlenul 1 satoshit se tennek mobil walletre
2021. nov. 5. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy hányszor generál az app új címet, az összes eddig legenerált cím működni fog. Ha most elmented a címed, és mindenkinek ezt küldöd tovább, akkor az összes tranzakciót meg fogod kapni, akkor is ha mindegyik után kapsz egy új címet is.
2021. nov. 5. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!