Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Elobb lesz a bitcoin 120000...

Elobb lesz a bitcoin 120000 mint 30000?

Figyelt kérdés
A kerdes adott, josgomboket elo, ki mit gondol, mire spekulal?

2021. nov. 4. 20:38
A kérdező szavazást indított:
boven lesz ez tobb is mint 120
30 lesz meg mielott 120 lenne
nem ertek semmihez, allampapir incel vagyok
10 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ezt ki fogja megmondani? :D

Jön egy ember, aki azt mondja, hogy szerinte 0 lesz. Jön egy másik, aki azt mondja szerinte 200.000 lesz. Akkor, előrébb lettél? Nem.

Teljesen kiszámÍthatatlan, kvázi lutri az egész.

2021. nov. 4. 20:41
 2/8 A kérdező kommentje:
A tozsde lutri... Ha barki ertene hozza vegtelen penzt keresne... Nem is az a kerdes hanem hogy ki mibe hisz, mire fogad.
2021. nov. 4. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz többé 30e egyáltalán. Májusban ugyan megdőlt a "ha a BTC 100 napig egy adott ár felett marad, nem is megy többé vissza alá" legenda, de elég szűken, és 30e alá csak pillanatokra nyalt be a nyáron is. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy ha az Ethereum rollupok nagyon bejönnek, és megtörténik a flippening, akkor elkezdődhet a BTC lassú halála, mint nemcsak technológiailag, hanem értékét tekintve is meghaladott coin. De ez nem holnap lesz, a haláltusa is évekig tart majd, és amúgy is te is főleg etherben leszel addigra, és nem fog annyira érdekelni.
2021. nov. 4. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy mire jó a bitcoin és társai? Miért lenne 30 vagy 100e az értéke?
2021. nov. 5. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez egy virtuális fizetőeszköz. Régen drogokat, VPN-t, és egyéb illegális vagy titkolni illő dolgokat lehetett vele venni, ami miatt szépen fel is ment az ára, főleg azért mert sokan azt gondolták, hogy egy ilyen országhoz nem kötött, elinflálhatatlan, cenzúrázhatatlan fizetőeszköznek hatalmas potenciálja van, tehát befektetési célból is elkezdték venni. A népszerűsége miatt a tranzakciós díjak is felmentek (a bitcoin 10 percenként fogad el egyben kb. 2000 tranzakciót, ha ezek közé be akarsz kerülni, akkor túl kell licitálnod a többieket) és csip-csup dolgokat már nem érdemes vele venni többé, de pl. Teslát egy ideig lehetett, vagy zsarolóprogramok váltságdíját, nagyobb értékű illegális tranzakciókat szintén ebben kellett fizetni. Emiatt van rá kereslet és ez adja a spekulációs értékét is. Ha ki kell fizetned a zsarolót, hogy ne álljon le a gyár, ahhoz a BTC-t bizony meg kell venni valakitől, és senki nem fogja neked olcsón odaadni.

Pénzmosásra is alkalmas volt még régen: honnan van a pénzed? Bitcoint bányásztam annó, és most eladtam. Ha bonyolultabban is, de a mai napig használják pénzmosásra, vagyonok eltüntetésére és országokból kimentésére, svájci bankok segítsége nélkül.

Elég valószínű, hogy bitcoinnal közvetlenül soha nem fogsz a sarki közértben fizetni, de közvetítőkön keresztül "átcsomagolt" formájával simán lehet. Egy közép-amerikai banánköztársaság már hivatalos fizetőeszközzé is tette, így a kereskedelme bizonyos jogi szempontokból olyan, mint más devizáké. Tömören ennyi. Azt, hogy miért éppen 30 vagy 100e az értéke, millió dologtól függ és senki se tudja igazán. Ez nem olyan, mint egy cég, hogy megnézem az eszközeit, bevételeit-kiadásait, és van egy fogalmam az értékéről. A bitcoinéról senkinek nincs fogalma, ezért ennyire kiszámíthatatlan.

2021. nov. 5. 09:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Hamarosan korrigálni fog. A zuhanás napokon belül el fog kezdődni és előfordulhat, hogy bedől az egész 2022-ben. Nem fektetnék bele, mert annyira "csúcsra van járatva", hogy ebből egy hatalmas zakó lesz.

Ezt jósolta nekem a bácsi a tévében. Köszönd meg, mert több ezer forintomba került!

2021. nov. 6. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
6 os kuld mar be a short poziciodrol a kepet, hadd lassuk hogy tenyleg nem csak a szad jar
2021. nov. 6. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi rosszat írtam neked, hogy így számon kérsz. Nem shortolom és nem is tettem utalást ilyesmire. De nyugodtan legyél velem, random fórumozóval bunkó, csak azért, mert szerinted felfelé megy majd az árfolyam.

Ez mutatja, hogy mennyire vagy normális...

2021. nov. 6. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!