Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kb. mennyi ETH-mal lehet...

Kb. mennyi ETH-mal lehet elkezdeni az NFT-vel való kereskedést?

Figyelt kérdés
Nem tudom van-e közületek olyan, aki foglalkozik NFT-vel és már milliós összegekben utazik-e, de nem tudom, hogy kb mennyi pénzzel lehetne elkezdeni a díjak miatt. 400.000Ft-ra gondoltam, ami jelen pillanatban 0.29ETH, viszont átváltani a FT-ot ETH-ba, plusz az első kezelési költségek nem tudom, hogy pontosan mennyit is visznek el belőle, nem szeretném, hogy a díjak beszippantsák a pénzem, hogy a végén kb. 100.000-rel kevesebbel tudom elkezdeni. Szóval szerintetek mi az a minimum, amivel el lehet indulni?

2021. nov. 5. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Hát ezt keményen be fogod szopni, szerintem most keress valami más befektetést. Én nem vagyok kripto ellenes, van benne pénzem, de ezt az NFT szarságot én nem ajánlom.
2021. nov. 5. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nft :)) ha penzt akarsz veszteni akkor jo uton jarsz
2021. nov. 5. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elso kettonek igaza van

Azok a tobb millio dollaros eladasok penzmosas plusz sajat maganak adja el azt a fost hogy tudja bevallani hamisan.

2021. nov. 6. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkabb yolozz bele valami mémcoinba, ha gyorsan és magabiztosan akarsz pénzt veszíteni, ha ilyen kérdéseket kell feltenned lol.
2021. dec. 2. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!