Kb. mennyi ETH-mal lehet elkezdeni az NFT-vel való kereskedést?
Figyelt kérdés
Nem tudom van-e közületek olyan, aki foglalkozik NFT-vel és már milliós összegekben utazik-e, de nem tudom, hogy kb mennyi pénzzel lehetne elkezdeni a díjak miatt. 400.000Ft-ra gondoltam, ami jelen pillanatban 0.29ETH, viszont átváltani a FT-ot ETH-ba, plusz az első kezelési költségek nem tudom, hogy pontosan mennyit is visznek el belőle, nem szeretném, hogy a díjak beszippantsák a pénzem, hogy a végén kb. 100.000-rel kevesebbel tudom elkezdeni. Szóval szerintetek mi az a minimum, amivel el lehet indulni?2021. nov. 5. 12:54
1/4 anonim válasza:
Hát ezt keményen be fogod szopni, szerintem most keress valami más befektetést. Én nem vagyok kripto ellenes, van benne pénzem, de ezt az NFT szarságot én nem ajánlom.
2/4 anonim válasza:
Nft :)) ha penzt akarsz veszteni akkor jo uton jarsz
3/4 anonim válasza:
Elso kettonek igaza van
Azok a tobb millio dollaros eladasok penzmosas plusz sajat maganak adja el azt a fost hogy tudja bevallani hamisan.
4/4 anonim válasza:
Inkabb yolozz bele valami mémcoinba, ha gyorsan és magabiztosan akarsz pénzt veszíteni, ha ilyen kérdéseket kell feltenned lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!