Miért nem lehetnek kutyabarát helyek a Posták, mi akadálya van?
Miert kene kutyabarat helynek lennie? Millio ember jar oda, ezeknek egy resze fel a kutyaktol, egy masik resze siman nem szereti oket, es a zart terben nem is tudja elkerulni ugy, mint az utcan. En pl. a szagukat is utalom.
A sajat kis hobortodat tartsd meg magadnak, ne akard mindenki masra is raeroszakolni.
Jómagam egy kutyabarát bevásárlóközpontban dolgozom. Érdekes, még soha nem láttam olyanokat, akik a kutyák miatt problémáztak volna! Sőt, a legtöbb kutyust örömmel fogadják nagyon sokan. Számtalanszor hallom: "Meg lehet simogatni? - Jaj, de aranyos! - Szia kutyus!" és még nagyon sok pozitív visszajelzést.
Veszekedő kutyákat talán egyszer láttam, az sem volt vészes. Jellemzően kulturált, kezelhető állatokat hoznak be. Akinek ideges, agresszív kutyája van, az nem jár kutyabarát helyre. Ezt más helyen is így látom.
Nekem 9 évvel ezelőttig nem volt kutyám, ha nem is féltem, de tartottam tőlük. Amióta van saját kutyánk (férjemnek mindig is volt, katonaságnál kutyás tűzszerész volt), azóta teljesen másképp állok idegen kutyákhoz is.
51N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!