Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tudnatok kutyabarát ettermeket...

Tudnatok kutyabarát ettermeket mondani Gyulán, Békéscsabán, Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 07:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Esetleg emberbarátot Bp.-n.
2021. okt. 23. 09:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom te miért érezted szükségét ezt ide írni :\
2021. okt. 23. 18:11
 3/15 anonim ***** válasza:
40%
Kutyásként mondom, hogy ne legyél életképtelen, lehet létezni az állat nélkül is, az meg végképp nem fog belepusztulni a hiányodba. Add panzióba, amíg utazgatsz és akkor nem kell cigánykodni meg mindent köré szervezni.
2021. okt. 23. 18:22
 4/15 anonim válasza:
42%

Vannak kutyás etikettek amiket be kell ott tartani,tényleg akarod ezt a macerát neki? Ez nem gyerek,hanem kutya,egyszer s mindenkorra értse már meg mindenki és nézze szerencsétlen állat érdekét is..

Semmi jó nem lesz neki abban,hogy ott ül végig a lábad mellett akár több másik kutya mellett és semmit nem csinálhat ameddig ti esztek.

Kutyás strandot megértem,állat boltot megértem,sőt azt is,ha akár kényelmi szempontból át akarsz vele haladni egy bevásárló központon.

Otthon lehet őt is hagyni,ha több napra mentek másra lehet bízni.A panzió nekik kb egy paradicsom jobb helyeken.Ki vannak engedve,figyelnek rájuk,azt eszi amit viszel neki,tele vannak játékokkal..

Mert gondolom azzal az indokkal vinnétek mindenhová,hogy vinnyog ha egyedül hagyjátok a szálláson.:D

2021. okt. 23. 19:19
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

A Murcos Nyíregyházán

[link]

2021. okt. 27. 23:09
 6/15 anonim ***** válasza:
41%
Azt beszélik, hogy -szinte- az összes kínai étterem "kutyabarát".
2021. okt. 29. 11:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Milyen jo poen volt, gratulálok :)
2021. okt. 29. 16:20
 8/15 anonim válasza:
36%

Annyira meglepne egyszer,ha valaki a kutya kedvében próbálna járni és neki való programot keresne,ne a saját szórakozásába akarná kényszeríteni a kutyát.

Miért nem tudja senki megkérdezni,hogy hová vigyem a kutyám alaposan kifutni magát,hová vigyem kutyák közé,hová vigyem úszni,hová vihetném ahol szabadon áshat vagy ugrálhat a magas fűben mert azt szereti..

Mindenki állatkertbe meg étterembe akarja vinni a szerencsétlen kutyáját.Ez egy állat,nem egy gyerek.

2021. okt. 29. 16:27
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Olyan erdekes igy Angliabol, hogy nemcsak pubban, etteremben is asztal alatt lehajtott fejjel van kutya, ha masik kutyas bejon akkor sincs ugatas. Az emberek is megtanultak viselkedni, meg az allatok is.

Ezt a reakciokra ertettem, nem tudtam segiteni sajnos. Mellesleg kutyaval utaznak az emberek, pl ezert viszik az etterembe is. Jelzi minden intezmeny, hogy kutya johet vagy nem.

2021. okt. 30. 12:49
 10/15 anonim válasza:
Nem azt mondtuk,hogy nem lehet hanem hogy semmi értelme.Semmi jó nincs ebben a kutyának,max a gazdának..
2021. okt. 30. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!