Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tudnatok kutyabarát ettermeket...

Tudnatok kutyabarát ettermeket mondani Gyulán, Békéscsabán, Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán?

Figyelt kérdés

2021. okt. 23. 07:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt pontosan tudom, hogy hova vigyem olyan helyre ami neki kedvez, ezert nem is kérek tippeket. Egyébként nem értem mi rossz van abban ha eljon velünk, es egyszer beülünk vele valahová. Valószínűleg az előtt vagy után lenne még program ahol jol érzi magát.

Nem is ertem az ilyen minek ir ha nem tud válaszolni a kérdésre. Senki nem Kerdezte a véleményed :)

2021. okt. 31. 19:06
 12/15 anonim válasza:
Ha nem tudod elfogadni a válaszokat ne tegyél fel kérdést.A Google percek alatt kiadta volna a kutyás helyeket neked,ha rákeresel.🤷🏼‍♀️
2021. okt. 31. 19:53
 13/15 A kérdező kommentje:

A nyiregyhazit sem dobta ki.. :)

Egyébként nem tudom elfogadni valoban, miert is tenném?

Ha en megkérdezem a neved, nem azt valaszolod, hogy melyik a kedvenc színed.. Nem?

2021. okt. 31. 19:57
 14/15 anonim válasza:
Nem,azt hogy semmi közöd hozzá.:D
2021. okt. 31. 19:58
 15/15 A kérdező kommentje:
:)
2021. nov. 1. 05:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!