Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Zetbullról?

Mi a véleményetek a Zetbullról?

Figyelt kérdés
Van valakinek valamilyen tapasztalata?

2021. nov. 2. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem hallottam rola semmikepp nem biznek benne
2021. nov. 2. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha beírod a google-be, már a második találat az hogy egy átverés.
2021. nov. 2. 10:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát eddig mindent kifizettek, amit kértem.
2021. nov. 2. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én még egyetlen kifizetést sem indítottam magamnak, mert megvárom míg elérem a 3-4000 dollárt.

Utána már szépen termel az alapcsomag a napi 2,1%-ával.

Ami hasonló volt és ott napi 3% volt az a globalcapitalaps.

Szeptember óta senkit sem fizetnek ki. Úgyhogy azzal ne próbálkozz még játékpénzzel sem kérdező!

Én csak bízok hogy már lassan 900 napos a Zetbull és hogy több magyar youtubernek is mindig kifizettek, remélhetőleg sokáig fog még menni.

Amikor szépen megy fel a piac akkor nem aggódok érte, de őszintén szólva már csakis az ilyen napi 0,5-1% osokba merek belekezdeni és építeni. 28/F

2021. nov. 3. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

"Én csak bízok hogy már lassan 900 napos a Zetbull és hogy több magyar youtubernek is mindig kifizettek, remélhetőleg sokáig fog még menni."

Persze hogy kifizetik a youtubert, hát valaki kell aki igazolja az átverésüket.

2021. nov. 3. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudhatják vagy nem hiszem hogy leegyeztetnék a supporttal hogy videókat készítenek és őket ne verjék már át.

Ennyi erővel én is kérhetem hogy fizessenek ki, mert pár barátomnak meséltem róla.

De mentem ezt a kérdést és majd pár hónap múlva írok az 5-ösnek hogy megkaptam-e vagy hogy "bedőlt"-e addigra az oldal. Az már mindegy hogy elhiszi-e vagy sem.

2021. nov. 3. 11:04
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván nem tudok biztosat. De az elég gyenge érv valami mellett hogy a "youtubereknél működik".

A Drakemall drámát nem ismeritek? Csomó magyar nagy youtuber volt benne. Egy "szerencsekerék" jellegű gambling oldal. Az összes nagy youtubeos aki szerződött hirdetésben bemutatta, nagy értékű nyereményt nyert belőle. Utólag kiderült hogy ez volt az egész catch, hogy egy riggelt felhasználót kapnak, amin garantáltan nagy értékű nyereményt fognak nyerni fizetségül a reklámért. Közbe persze eljátsszák hogy tök spontán nyertek.

De ha ezt meg lehet csinálni, akkor azt is simán, hogy utána bárki aki eljátssza az oldalon a pénzét, nem is pörgethet ki soha nagy értékű nyereményt, mert így van az egész leprogramozva.

Voltak akik próbálták is ezt bizonyítani, úgy hogy csak maguktól pörgetgettek, nem leszerződött hirdetés keretében, nem is nyertek semmit vele.

2021. nov. 3. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!