Mi a legjobb módja a pénzed befektetésének?
Abban az esetben ha havi szinten szeretnél félre rakni kb 100-150 ezret és leghamarabb 5-6 év múlva nyúlnál hozzá, de ha bármi miatt felszeretnéd használni akár hamarabb is megteheted.
Pl.: Cib banknál látom, hogy lehet indexkövető részvényekbe fektetni ingyeneksen, csak kivételkor kell 2.500-at fizetni, de ha jól értelmezem egy összegtől függetlenűl ennyi. Átlagosan 10% körüli a kamatláb.
Konkrétan pár kattitnás lenne a jelenleg használt applikációmból. Tehát midenképpen a legkönnyebb megoldás.
Ez megérni?
Van ennél jobb? (Ami hasonlóan nulla munkát igényel)
Ha nulla munkaval akarsz keresni akkor nem keresni fogsz hanem veszteni :)
Baratom otpnel vett hasonlo mocskokat, 2 eve, most lett 0 szazalekon, vagyis -10 szazalekon ha inflaciot belekalkulaljuk...
"Átlagosan 10% körüli a kamatláb."
Ahol ennyit igérnek ott kezdjél el nagyon gyanakodni.
A gyakoris befektetesi hozza nem ertest az tukrozi jol, hogy 1 es valaszomra ennyi pontot kaptam :))
Amikor bitcoint emlegetek teljesen megertem hogy 0-ra szavaznak, de amikor a banki lehuzo befektetesekrol beszelek legalabb 100 at varnek el :)
Nem baj :) gratula a lepontozoknak es az allam papir incel kiralyoknak, majd iszok az emleketekre a citadellaban
XD nemletezo gazdagsag :))
Az ilyen szanalmas magadfajta ilyenkor azt varja el hogy elmondom mim van, mit ertem el a befekteteseimmel?
Fogadni mernék hogy evente legalabb 50-100x annyi penzt forgatok meg mint a magadfajtak, de higyj amit akarsz, ugyis tudom hogy simman meg tudnalak venni... Szanalom...
Nem, csak tudod bennem van egy ilyen lehet hogy hamis illúzió, hogy én jó hiszemmel úgy gondolom, hogy aki ilyen ügyes meg okos gyerek volt, hogy így meg tudta forgatni a pénzét, az nem ennyire kistílű, hogy egy névtelen fórumon próbál vagizgatni ezzel.
Szóval vagy az van, hogy csak trollkdosz, és egy ruppótlan kis senki vagyok, vagy még az én pénzemnél 50-100x nagyobb forgatott pénzed sem tudodd kigyógyítani a mérhetetlen kisebbségi komplexusodból, hogy itt vered magad.
további szé pestét neked is.
*ruppótlan kis senki vagyok
senki vagy.
Midn egy, úgy is csak ebbe fogsz tudni bele kötni. :D
Lehet hogy ez kiasebbsegi komplexus, vagy narcizmus, vagy barmi mas, szeretek lekezeloen banni olyan emberekkel akik a kriptosokat lenezik es lazan meg is tehetem.
Az meg hogy miert egy anonim oldalon dumalok ilyenekrol adja magat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!