Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a legjobb módja a pénzed...

Mi a legjobb módja a pénzed befektetésének?

Figyelt kérdés

Abban az esetben ha havi szinten szeretnél félre rakni kb 100-150 ezret és leghamarabb 5-6 év múlva nyúlnál hozzá, de ha bármi miatt felszeretnéd használni akár hamarabb is megteheted.

Pl.: Cib banknál látom, hogy lehet indexkövető részvényekbe fektetni ingyeneksen, csak kivételkor kell 2.500-at fizetni, de ha jól értelmezem egy összegtől függetlenűl ennyi. Átlagosan 10% körüli a kamatláb.

Konkrétan pár kattitnás lenne a jelenleg használt applikációmból. Tehát midenképpen a legkönnyebb megoldás.

Ez megérni?

Van ennél jobb? (Ami hasonlóan nulla munkát igényel)

2021. nov. 1. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Ha nulla munkaval akarsz keresni akkor nem keresni fogsz hanem veszteni :)

Baratom otpnel vett hasonlo mocskokat, 2 eve, most lett 0 szazalekon, vagyis -10 szazalekon ha inflaciot belekalkulaljuk...

2021. nov. 1. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha tényleg biztosra akarsz menni minimális reálhozam mellett, akkor állampapír. Csodát nem lehet tenni, minden aminek ennél nagyobb a várható hozama az annyival kockázatosabb is.
2021. nov. 1. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

"Átlagosan 10% körüli a kamatláb."

Ahol ennyit igérnek ott kezdjél el nagyon gyanakodni.

2021. nov. 1. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
23%

A gyakoris befektetesi hozza nem ertest az tukrozi jol, hogy 1 es valaszomra ennyi pontot kaptam :))

Amikor bitcoint emlegetek teljesen megertem hogy 0-ra szavaznak, de amikor a banki lehuzo befektetesekrol beszelek legalabb 100 at varnek el :)

Nem baj :) gratula a lepontozoknak es az allam papir incel kiralyoknak, majd iszok az emleketekre a citadellaban

2021. nov. 1. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy miért ennyire insecure az összes ilyen bitcoin muki, hogy a nemlétező gazdagságágukkal próbálnak flexelni minden kérdés alatt?
2021. nov. 1. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

XD nemletezo gazdagsag :))

Az ilyen szanalmas magadfajta ilyenkor azt varja el hogy elmondom mim van, mit ertem el a befekteteseimmel?

Fogadni mernék hogy evente legalabb 50-100x annyi penzt forgatok meg mint a magadfajtak, de higyj amit akarsz, ugyis tudom hogy simman meg tudnalak venni... Szanalom...

2021. nov. 1. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem, csak tudod bennem van egy ilyen lehet hogy hamis illúzió, hogy én jó hiszemmel úgy gondolom, hogy aki ilyen ügyes meg okos gyerek volt, hogy így meg tudta forgatni a pénzét, az nem ennyire kistílű, hogy egy névtelen fórumon próbál vagizgatni ezzel.

Szóval vagy az van, hogy csak trollkdosz, és egy ruppótlan kis senki vagyok, vagy még az én pénzemnél 50-100x nagyobb forgatott pénzed sem tudodd kigyógyítani a mérhetetlen kisebbségi komplexusodból, hogy itt vered magad.

további szé pestét neked is.

2021. nov. 1. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

*ruppótlan kis senki vagyok

senki vagy.

Midn egy, úgy is csak ebbe fogsz tudni bele kötni. :D

2021. nov. 1. 20:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez kiasebbsegi komplexus, vagy narcizmus, vagy barmi mas, szeretek lekezeloen banni olyan emberekkel akik a kriptosokat lenezik es lazan meg is tehetem.

Az meg hogy miert egy anonim oldalon dumalok ilyenekrol adja magat...

2021. nov. 1. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!