Havi 450 eFt milyen fizetés?
Azert ha a 300 nettó jó fizut 50%-ra pontozták, akkor mégis irjatok mar kedves lepontozók, hogy mivel es mennyit bírtok keresni? Komolyan, kitakarva fizetési papírokat, céges cash flow-t (na persze nem kamut) felrakni ér! :D
Amugy nekem cafeteriaval 370 a havi bevétel 8 év tapasztalat közgáz, "vidék". Es a sokat említett "senior" is ott van a titulusban.
Tehát kb csak IT-sok meg multinál felső és esetleg közepvezetők, meg persze a vállalkozókakik havi atlag bőven 450-nél többet keresnek és szigorúan fehergallerosok (nem termelési es egyéb csopvezek) húztak le ugye? :D
Én pénzügy BSc-vel és ellátási lánc menedzsment MSc-vel 2 év tapasztalattal kapok 480 nettót + cafeteria-t, Budapesten. Teljesen home-office munka.
Lehet itthon jól keresni, csak érteni kell hozzá. :)
En nem azert mondtam, hogy elájulni kelljen tőle... Nincs miert.
Magyar realitasokat próbaltam vázolni.
De priviben szívesen adom a szamlaszamomat és kiegeszíthetik a Morgan Sranley-sek! Meg barki aki szeretné! :D :D :D
Amugy pont az ilyen penzügyi elemző cégeknel dolgozók vagják, hogy mi hogy van kis hazankban.
Amugy kerestem mar vendeglatasban 1 millát Svajcban, szóval a hol-ki es miert keres témában nem érzem magam fogalmatlannak.
A városi élet, xd
Falun meg 200 ezer is jónak számit sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!