A NAV vizsgálstot folytat egy volt munkáltatómnál és nyilatkozattételre köteleztek írásban, pár kérdésre kellett válaszolnom. A volt munkáltatóm is megkapja az összes válaszomat az adataimmal együtt?
Kértem az adataim zártan kezelését, de elutasítottam a hivatal.
Hogy néz ki ez ilyenkor, mindent tudni fog, amit róla írtam, meg is kapja papíron?
"Kértem az adataim zártan kezelését, de elutasítottam a hivatal."
Mire hivatkozott? Arra, hogy egyébként sem kerülnek ki az adataid és vallomásod, vagy valami másra.
Velem is volt ilyen. Mondjuk én tudtam a volt cég disznóságairól, komolyabbakról is, mint ami akkor téma volt. Mivel jó viszonyban váltunk el anno, meg plusz 1 havi fizut is kaptam, így diplomatikus válaszokat adtam. Tőlem ilyenek kérdeztek, hogy mettől meddig voltam ott, ki adta az eszközöket, kinek tartoztam felelősséggel, ki volt a felettesem, vettem-e részt oktatáson (ott valami pályázatos dolog miatt is ellenőriztek). Ami esetleg zűrösebb volt, arra azt írtam, hogy nem volt tudomásom róla vagy nem voltam érintett.
Sose tudták meg a cégnél se a válaszaimat, se azt, hogy megkérdeztek.
3: azt írták, hogy nem látják indokoltnak
4: köszi, remélem nálam is így lesz
"azt írták, hogy nem látják indokoltnak"
Akkor amúgy sem kerülnek ki az adataid, válaszaid a volt munkáltatóhoz. Azért volt ez az indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!