Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A NAV vizsgálstot folytat egy...

A NAV vizsgálstot folytat egy volt munkáltatómnál és nyilatkozattételre köteleztek írásban, pár kérdésre kellett válaszolnom. A volt munkáltatóm is megkapja az összes válaszomat az adataimmal együtt?

Figyelt kérdés

Kértem az adataim zártan kezelését, de elutasítottam a hivatal.

Hogy néz ki ez ilyenkor, mindent tudni fog, amit róla írtam, meg is kapja papíron?

2021. okt. 28. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem hazudsz nincs mitol felned
2021. okt. 28. 18:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érintett az ügyben, már 3 éve nem is dolgozom ott, csak egyszerűen nem akarom, hogy tudja, hogy tőlem vannak az infok.
2021. okt. 28. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

"Kértem az adataim zártan kezelését, de elutasítottam a hivatal."

Mire hivatkozott? Arra, hogy egyébként sem kerülnek ki az adataid és vallomásod, vagy valami másra.

2021. okt. 29. 04:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen. Mondjuk én tudtam a volt cég disznóságairól, komolyabbakról is, mint ami akkor téma volt. Mivel jó viszonyban váltunk el anno, meg plusz 1 havi fizut is kaptam, így diplomatikus válaszokat adtam. Tőlem ilyenek kérdeztek, hogy mettől meddig voltam ott, ki adta az eszközöket, kinek tartoztam felelősséggel, ki volt a felettesem, vettem-e részt oktatáson (ott valami pályázatos dolog miatt is ellenőriztek). Ami esetleg zűrösebb volt, arra azt írtam, hogy nem volt tudomásom róla vagy nem voltam érintett.

Sose tudták meg a cégnél se a válaszaimat, se azt, hogy megkérdeztek.

2021. okt. 29. 08:57
 5/6 A kérdező kommentje:

3: azt írták, hogy nem látják indokoltnak

4: köszi, remélem nálam is így lesz

2021. okt. 29. 09:00
 6/6 anonim ***** válasza:

"azt írták, hogy nem látják indokoltnak"

Akkor amúgy sem kerülnek ki az adataid, válaszaid a volt munkáltatóhoz. Azért volt ez az indok.

2021. okt. 31. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!