Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi lesz ha nem veszem át a...

Mi lesz ha nem veszem át a küldeményt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptak egy értesítőt, hogy az EONtól jött "utalványom". A villanyóra leolvasás után kapnék vissza pénzt.

Na az a helyzet, hogy a Posta ugy van nyitva, hogy se munka előtt, se utánna nem érek oda.

Szabadságot nem akarok kivenni. Illetve egyedül élek, igy nincs más a lakásomban, aki átvegye.

Mit lehet csinálni? Mi van ha nem veszem át? Visszamegy EONhoz és ott atvehetem?

Köszi

Ui. Nem vagyok hülye, csak eddig nem kaptam vissza még, szóval nem volt még ilyenben tapasztalatom. Illetve eddig volt párom is, aki áttudott venni küldemenyeket ha nem voltam othon.

2021. okt. 28. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha nem itt, hanem az EON-nál érdeklődnél?

Elvégre mégiscsak ők az illetékesek...

2021. okt. 28. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólj az EON-nak, hogy inkább utalva kéred.
2021. okt. 28. 12:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én szoktam jelezni a postásnak (értesítésre ráírja a telefonszámot), hogy Anyósoméknak adja oda (három utcával odébb lakik).

Eddig nem volt gond...

2021. okt. 29. 05:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!