Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Posta ha sikertelen másodszor...

Posta ha sikertelen másodszor is,átvehető másnap postán?

Figyelt kérdés

Tegnap délután hozta futár,ma is délután próbálja meg,persze délután dolgozom.

Amit megadtak szám egyeztetni tegnapi értesítőn fura mód nem Ő hozza bár kb12szer vette fel.Nem várnék külön utat lementem volna amelyik részen jár.

Ha második is sikertelen gondolom holnap átvehető nagypostán igaz?Mivel keddig nem lesznek ezért fontos lenne.

Előre fizetve,akkor szomszéd se veheti át igaz?

2021. okt. 28. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudtam eddig, hogy az MPL csak egyszer viszi ki, a másodikat plusz pénzért kérni kell. Ha sikertelen volt a kézbesítés, akkor értesítőt hagy, hol tudod átvenni.

A szomszéd a Posta által rendszeresített meghatalmazással veheti át a szomszéd.

2021. okt. 28. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:

Én nem kértem,sőt az lett volna jó,ha marad postán.

De értesítőn az van,ma tehát 1naprá rá próbálja újra,de kb ugyanakkor s délután munka,ennek úgy lenne értelme délelőtt akkor....

Jól van,ha hagy értesítőt szintén úgy jó,de vmilyen esetbe postás rendes kézbesítő szokta hozni másnap bedobva.Úgy meg lehet csak kedd tudom átvenni.

2021. okt. 28. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
2 egymast koveto napon kiserlik meg a kezbesitest, majd a kuldemeny jellegetol fuggoen 5-10 munkanapon belul atveheted az ertesiton megjelolt postanal.
2021. okt. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!