Fiatal párként milyennek számít ez alapján az anyagi helyzetünk?
Nagyon nagyon nagyon jó enyhén szólva is:)
Mi sajnos napról napra élünk kb, rengeteg ideggel.
Nektek további sok sikert :)
Az átlagnál jobb. Nekünk is ennyi pénzünk van, mi 28 évesek vagyunk, bár ezt a részt nem értem: "Nem tudnánk és nem is szeretnénk már innét elköltözni"
Mi építkezünk, mert ennyi pénzből megtehetjük, hogy némi hitelt felveszünk
Szerintem átlagos. Van kb. 25 millió vagyonotok, és akkor felfelé kerekítettem az autók értékét. Ez 2 főre, fejenként 10 év munkaviszonyt feltételezve havi ~100 ezer megtakarítás fejenként. Ez nem olyan sok akkor, ha nem kell lakhatásra (albérlet/hitel törlesztő) költeni.
A családotok anyagi helyzete nagyon jó, de az (még) nem a tiétek, majd max akkor ha megöröklitek.
A tiétek semmilyen. Nincs saját háztartásotok, a szülők nyakán éltek.
A családotok vagyonos.
A magyar átlagnál sokkal jobb, ilyen alappal nagyon jó körülményeket teremthettek magatoknak. Bár egyáltalán nem a nulláról indultok, jó alapotok van. Ha egy futóversenyhez hasonlítjuk, olyan ez mintha ti egy bajnok edzővel, dietetikussal, a legmodernebb felszereléssel indulnátok, míg a többi résztvevőt éheztetnék és jól megvernék a verseny előtt. (értsd Pesten 200 ezer mínusz is lehet havonta egy albérlet.)
Persze ez nem a ti hibátok, éljetek okosan ezzel a lehetőséggel..
Szülők nyakán lakni, még ha külön lakrész akkor is, nem egy perspektíva, nem önállósodás, 200m2 lakrészre meg abszolút nincs szükség, még ha 3 gyereket nevelnétek, akkor sem.
Szüleitek vagyonosak, nektek megvan mindenetek, picivel átlag feletti ahogy éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!