Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egzotikus befektetés, nagy...

Egzotikus befektetés, nagy haszon? 🤔

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van felesleges 1.000.000Ft amit akár fel is raknék a ruletten mondjuk színre.

Ha bejön nagy haszon gyorsan, ha bukó akkor nagy bukó.

Milyen befektetést tudtok, ami hasonló haszonnal kecsegtet ennél nem rosszabb megtérülési valószínűséggel? (~50%)

2021. okt. 23. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

A kérdés az, milyen időtávon.

Amiről te beszélsz, az szimpla szerencsejáték, nem befektetés. Ruletten kockáztatva szinte azonnal kiderül az eredmény, míg hosszútávú befektetés esetén -pl állampapír- elérhető ugyanekkora haszon, nagyobb valószínűséggel.

2021. okt. 23. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Bitcoin,4 evente kb 10x-et megy, csak turelem kell.
2021. okt. 23. 21:30
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom a #2-est ki húzta le, pedig itt jó ez a tipp. Itt a kérdező bevállalja a kockázatot, hogy akár bukhat is! Szeretne nagy lóvét és vállalja érte a nagy kockázatot. Neki igenis való a BTC.
2021. okt. 25. 00:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, én se értem. A válasz rendben van, tőlem ment is a zöld, bár az időtáv lehetne rövidebb.

De alapvetően igen. A btc a kritériumoknak megfelelő választás.

Írjátok még ilyeneket!

2021. okt. 25. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Tőzsdézzél 10 000X-es tőkeáttéttel!
2021. dec. 4. 09:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Pattayaban bérelj szex bárt, az egzotikus, szexi és még pénzt is hoz az erekción kívül!
2021. dec. 4. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!