Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lesz valaha nyereséges pl a...

Lesz valaha nyereséges pl a Revolut?

Figyelt kérdés
Nézem ezeket a fiatal tech cégeket, évekig elműködnek úgy, hogy veszteségesek, valakik öntik bele a pénzt. Ennek mi értelme van? Értem én, hogy a vég nélküli növekedéshez pénz kell, de fog ez valaha profitot termelni? AKkor mi értelme van beleönteni a pénzt? Vagy én vagyok túl öreg? Az én időmben elsősorban abból növekedtünk, amit a piac nekünk fizetett, nem évekig veszteséget termelünk.
2021. okt. 22. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Le vagy maradva kicsit, mar egy eve nyereseges.
2021. okt. 22. 09:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Már nyereséges, de oké
2021. okt. 22. 10:05
 3/12 A kérdező kommentje:

"Ezt már a cikk elején is írtam, hogy jelenleg sok befektetés történik és a cég értéke is elég nagy, viszont még 6 év után sem zárt le egy nyereséges évet sem a cég."

[link]

Ok, de mondhattam volna a Spotify-t is, tökmindegy.

[link]

De a lényegi kérdés ugyanaz:

sokszor az az érzésem, hogy a cél nem a profit, hanem a minél több befektető meggyőzése.

2021. okt. 22. 10:28
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek mi értelme van?"

Nincs Revolutom, csak érintőlegesen ismerem, hogy mi ez, de gondolom most népszerűvé teszik, majd idővel bővítik a szolgáltatásaikat ami bőven visszatermeli nekik a pénzt. Nem nagy matek.

2021. okt. 22. 10:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Le vagy maradva, sokkal tobbet jelent egy ilyen cegnel hogy a felhasznaloi kort bovitse minthogy pluszra forduljon... Az amazon pont igy erte el hogy a vilag legnagyobb cloud providere legyen...
2021. okt. 22. 10:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Oké, ha nekem elsődleges célom a - átlagon felüli, de nem gigantikus - profit elérése, akkor nem kell rosszul éreznem magam?
2021. okt. 22. 11:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a celod akkor nagy ceg sose leszel az hot biztos. Nagyra noni csak ugy lehet ha sokat viaszaforgatsz, ha meg visszaforgatsz akkor nem lesz nagy a profit...
2021. okt. 22. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Ugy erzed magad, ahogy akarod.
2021. okt. 22. 11:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez egy tipikus üzleti modell, majd felépítettek egy megfelelő elérést/ügyfélkört/szolgáltatást, akkor mennek a tőzsdére vagy bevezetnek egy prime szolgáltatást és hopp többmillió dollárt fognak érni és jönni fog a bevétel.
2021. okt. 22. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Eleg korlatolt tudasra illetve a tozsdenek a 0 ismeretere vall ez a nezetmod. Elon musk nem azert a vilag leggazdagabb embere mert a teszlanak a legnagyobb a profitja hanem mert neki van a legtobb teszla reszvenye es a reszveny nagyon sokat er...
2021. okt. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!