Adnál 7 millió forintot?
nem én hoztam össze hanem van egy cégünk és az.
ott dolgozztam 4 évig megálás nélkül értsd szabi nuku.bezártak és nem tudtuk fizetni a törlesztéseket nem soká lehet kiraknak a házból elviszik az autót söt mindenünket.
4 év kemény munka a semmiért. most a küszöbön az újranyitás de elfogyott a pénz. amikor nem látsz kiutat bármit megteszel. még ha hülyeség is akkor is beírtam ide.nem kölcsönbe kell csak úgy. szerinted ehhez mekkora pofa kell. sakk-matt
De hogyan lett a cég adóssága a te családod adóssága? Nekem életemben sem volt adósságom. Igaz, 7 millióm sem.
Jut eszembe: Miért csak 7 milliót kérsz?
Kérni sokkal többet is lehet.
Kis naiv, ki az a vadmarha, mégha gazdag is , hogy adjon?
Ha összelopta azért nem, ha gürizett érte pláne nem! Még kölcsönbe sem, arra ott a bankszektor,neki van módja behajtani, árvereztetni, előre mérlegelni! Ha egy cég, gondolom egy kicsi volt és hó végén minuszos, azonnal meg kell vizsgálni a további lehetőségeket! Ha nincs kilátás, csak a boru, azonnal bezárni! Majd lesz valahogy, itt nem megy , mert mindenki idejutna, mint a kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!