Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adnál 7 millió forintot?

Peti1987 kérdése:

Adnál 7 millió forintot?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 18:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy kapnál ennyit. Abból kifizeted amivel most tartozol, de akkor meg ezzel a pénzzel fogsz valakinek tartozni. Vagy ezt nem kölcsönbe, hanem csak úgy szeretnéd megkapni? Hogy sikerült 7 millió tartozást összehozni? Dolgozol?
2010. szept. 3. 01:55
 12/22 A kérdező kommentje:

nem én hoztam össze hanem van egy cégünk és az.

ott dolgozztam 4 évig megálás nélkül értsd szabi nuku.bezártak és nem tudtuk fizetni a törlesztéseket nem soká lehet kiraknak a házból elviszik az autót söt mindenünket.

4 év kemény munka a semmiért. most a küszöbön az újranyitás de elfogyott a pénz. amikor nem látsz kiutat bármit megteszel. még ha hülyeség is akkor is beírtam ide.nem kölcsönbe kell csak úgy. szerinted ehhez mekkora pofa kell. sakk-matt

2010. szept. 3. 15:28
 13/22 A kérdező kommentje:
amúgy 23 éves vagyok és már nem hiszek a csodákban ,de mostanában a tévében annyi segitőkész embert láttam ,hogy azt gondóltam miért ne.ha ismernék gazdag embert odamennék hozzá simán.nem azért dolgoztam hogy utcára kerüljünk én gazdag akarok lenni és lehet ,hogy most így állunk de egyszer majd én segítek másnak akkor is ha nekem senki se segít.Csak mert tudom milyen rossz és kiszolgáltatott ez a helyzet.akinek több száz milliója van annak ez nem gond , de a kérdés az adnál-e?
2010. szept. 3. 15:34
 14/22 A kérdező kommentje:
elfelejtettem a netet már bármikor kikapcsolhatják úgyhogy nem biztos , hogy fogok tudni írni.
2010. szept. 3. 15:35
 15/22 anonim ***** válasza:

De hogyan lett a cég adóssága a te családod adóssága? Nekem életemben sem volt adósságom. Igaz, 7 millióm sem.

Jut eszembe: Miért csak 7 milliót kérsz?

Kérni sokkal többet is lehet.

2010. szept. 5. 23:09
 16/22 anonim ***** válasza:
7 millió Ft mindenkinek sok, még annak is akinek 100 milliói vannak...
2010. szept. 6. 00:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Kis naiv, ki az a vadmarha, mégha gazdag is , hogy adjon?

Ha összelopta azért nem, ha gürizett érte pláne nem! Még kölcsönbe sem, arra ott a bankszektor,neki van módja behajtani, árvereztetni, előre mérlegelni! Ha egy cég, gondolom egy kicsi volt és hó végén minuszos, azonnal meg kell vizsgálni a további lehetőségeket! Ha nincs kilátás, csak a boru, azonnal bezárni! Majd lesz valahogy, itt nem megy , mert mindenki idejutna, mint a kérdező!

2010. szept. 6. 11:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2010. szept. 6. 23:47
 19/22 anonim ***** válasza:
Természetesen. Pl. 8 millió forintért.
2010. szept. 9. 11:18
 20/22 anonim válasza:
Bank nem ad kölcsönt?
2010. szept. 11. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!