Meddig tarthat a vámolás, ha a papírt - lehet rosszul - beküldtem néhány hiányzó adatról? + Mennyi az összeg, amire számítani lehet kb, ha a csomag ára 26 ezer?
8 napja lett intézve. Az adatokat, amennyire tudtam, kitöltöttem. Életemben nem csináltam ilyet, ahonnét rendeltem, ráadásul nem is minden adatot lehet látni, mint pl: cím, a névhez is csak a netes boltnak a furcsa nevét tudtam begépelni, és mivel a csomag mondhatni zsákbamacska, annyit tudtam odaírni, hogy zsákbamacska, hisz semmi nem tudok a benne lévő termékekről. A végén az aláírást se tudtam megoldani, kinyomtatni nem tudjuk, a közelben se ismerőnek, se sehol nincs olyan hely, lehetne nyomtatni, begépelni pedig nem lehet a nevemet. Így küldtem el, a saját teljes adataimmal és a feladó adatainak nagy részével.
Tudom, hogy senki nem jós, nem is azt kérem, hogy bárki bocsátkozzon jóslatokba. Csak nagyjából, hogy általánosan meddig tarthat ez a folyamat? Gondolom, ha valami nem kerek, amiket nem tudtam kitölteni, felhívnak engem (vagy nem). Mostanában kuporgatás megy, félek, hogy rengetegbe fog kerülni átvenni. :/
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!