2021 júniusig gyeden voltam, azóta gyesen. Jár nekem szja visszatérítés?
Figyelt kérdés
2021. okt. 19. 00:48
1/8 anonim válasza:
A gyed utàn egy kevés. Ha igénybe vetted az adókedvezményt, akkor havi kb 20 ezer a max gyedből. A gyesből nem vonnak adót.
2/8 anonim válasza:
Ahogy előttem már írták.A GYED SZJA-köteles, a GYES SZJA-mentes.
A GYED után levont adóelőleg visszajár Neked is.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm én is így gondoltam
2021. okt. 20. 16:47
4/8 A kérdező kommentje:
RENDSZERES JUTTATÁS ADÓELŐLEGE
- néven fut az e-bérjegyzékemen. Összeadtam a 6 havit 189 ezer ft lett. Akkor elvileg ezt kapom meg?
2021. okt. 20. 16:56
5/8 A kérdező kommentje:
Ezen felül a családi adókedvezmény is jönni fog, mint tavaly, amit egy összegben kértem és az 120 ezer forint?
2021. okt. 20. 18:18
6/8 anonim válasza:
A gyesből családi adókedvezményt sem tudsz érvényesíteni, szóval ez az össz, amit vissza tudsz kapni.
7/8 anonim válasza:
Ha összesen 189 ezer forint adóelőleget vontak, akkor max annyit tudnak visszautalni, többet nem.
8/8 anonim válasza:
Bocsánat, hogy itt kérdezek, de engem az érdekelne, hogy mi a helyzet a gyed extrával? Azután is jár vissza? Ugyanannyi, mint a sima után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!