Valaki adna nekem pénzügyi tanácsot?
Nem soká lesz meg az első munkahelyem. 4 műszak, azaz 12 óra munka 2 napig, majd 2 nap szabad. 180 nettó a kereset, 3 hónap múlva, mikor nincs próbaidő, akkor 200. Az én pénzügyi célom olyan 350, és 400 közötti nettó. Tudom, hogy nem érek ennyit a munkaerőpiacon, de ez az, amivel mér lehet valamit kezdeni.
Jövőbeli célok: Jogosítvány, autó, egyetem stb.
Kisebb pénzügyi tervek: 2 ötletem van, hogy többet keressek. Az egyik, hogy elmegyek egy adótanácsadóhoz, hogy többet keressek. A másik, hogy keresek még egy ilyen 12 órás munkahelyet, és így 2 főkeresetem lenne. Amikor X cég adná a 2 szabadnapot, akkor Y cégnél dolgozom és fordítva.
Van valami tanácsotok, tippetek a célösszeg elérésére ezen kívül? Mindenkinek köszi!
“ Most ez legyen mindegy, légyszi. Pont elég bántást kaptam emiatt az élettől. Részben ezért is döntöttem úgy, hogyha már nőm nem, pénzem legalább legyen.”
Nézd,alapvetően nekem mindegy, de 150 cm minimum kell legyél, ha van targoncás jogsid… ahhoz a 35/40 kg iszonyat kevés…inkább menj sportolni szabadidődben
Ez kamu.
Amúgy az egyetem ingyen van, levelezőn is. Egy szintemelő érettségi 25 ezer forint.
Ha van kétnaponta két szabadnapod, és az volt a legjobb ötleted, hogy ugyanúgy két 12órás napot tuszkolsz bele, akkor neked nem tanácsra van szükséged, hanem csak tovább kéne gondolkodnod. Hosszú távon a legjobb az lenne, ha kellemes aktivitással töltenéd azt a két napot. Idővel kiforrhat belőle valami nyereséges. Nyilván rövid távon nem jelent megoldást a gondjaidra, de utána meg valószínűleg egy életre megoldja azt is, hogy azzal töltsd az életedet, ami akkor is szerelem, amikor épp gyűlölöd és nem akar sikerülni a terv, és hát ugye nem feltétlen kell várni a fizetésnapot ahhoz, hogy tudj miből gazdálkodni. Az alkatod miatt egyáltalán nem kellene aggódj, alapszinten érett gondolkodású emberek max békésen ugratnak vele néha, amit illik könnyedén venni és válogatott módon viszonozni.
Rövid távon egy jónak tűnő, megunhatatlan érdeklődési köröd fellelése lenne a legtermékenyebb szerintem.
A 21. válaszod óta végképp nem tudlak komolyan venni.
A halál is jobb annál, mint hogy fizessenek azért, ha szexelsz? Nem kérdezem meg, hogy amúgy voltál-e már nővel vagy férfival valaha, mert ehhez tényleg nincs közünk, mindenesetre fura hozzáállás. Még ha erkölcsileg helytelenítenéd, azt megérteném. De úgy látom, mindenre csak kifogásod van.
Ez aztán az életcél. Minden nap 12 órát melózni rongyos 350e-ért, ahelyett hogy tanulnál valamit.
Ne mondd, hogy nem tudsz, mert vannak államilag támogatott képzések, munkaügyi is indít tanfolyamokat, ha 25 alatt vagy akkor még a szakma megszerzését is támogatja az állam.
Hagyjuk már ezt a baromságot ember.
A földön nincs olyan "genetika", hogy egy felnőtt férfi 35 kiló, hacsak nem törpe, ami ugye a targoncás jogsid (ami állítólag van) miatt kizárható.
Hovatovább ha visszatérünk a teljességgel hamvábaholt és degenerált, egyszersmint kivitelezhetetlen ötleteidre és feltételezzük, hogy ez mégis igaz, szerinted mégis melyik cég üzemorvosa adna neked az orvosi alkalmassági során "alkalmas"-t 12 órás 4 műszakos munkarendre, 35 kilóval?
Ha még létezne, ennyi kilóval sorkatonának sem vinnének el és hótziher nem létezik az a 12 órás biorobot meló, ami ilyen fizikummal menne, pláne duplán, kivéve persze ha az lenne a munkád, hogy főállásban sorozatot nézzél 12 órában, esetleg bóbiskolni is lehetne közben. Ha ez utüóbbit megtalálod, feltétlenül oszd meg velünk is.
"Ne mondd, hogy nem tudsz, mert vannak államilag támogatott képzések, munkaügyi is indít tanfolyamokat, ha 25 alatt vagy akkor még a szakma megszerzését is támogatja az állam."
erről hol találhatok több infót?
25 alatt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!