Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kínai üzletben hogyan sikerült...

Kínai üzletben hogyan sikerült elhelyezkedned eladóként?

Figyelt kérdés

Végzettségemnek megfelelő 3 állást is találtam 2 hónap alatt, de az egyikre már felvetek valakit. Most várom a visszajelzéseket. De biztonság kedvéért egy gyorsétterembe is jelentkeztem. Ha nem marad más szeretnék bemenni egy-egy kínai boltba, azzal a céllal, hátha igent mondana valaki.

Még van két évem egyetemen levelezőn és szeretnék dolgozni. Kereskedelmi végzettség nélkül felvennének?? Tapasztalat?

2010. szept. 2. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a legtöbb kínai úgy vesz fel eladót, hogy feketés, és a három hónapos próbaidő után kirúgja, hogy ne kelljen utána adót és TB-t fizetni.

nem egy olyan állás fix, amiből nyugdíjba vonulsz

Emellett egészségtelenek a munkakörülmények

2010. szept. 2. 15:32
 2/5 A kérdező kommentje:
De próbaidő alatt ad bért??
2010. szept. 2. 15:47
 3/5 anonim válasza:
En dolgoztam kinaiban.hat valami borzaszto.elmeletileg bejelentenek az elejetol fogva,de csak minimalberre,de viszont kezbe adnak 70et.de ezert kell menni minden nap.vagyis attol fugg valamelyikben csak hetfotol szombatig.en amikor dolgoztam h-p: fel9-fel6ig.szombaton fel9-1ig.de szinte minden szombaton tulora volt este 9ig,10ig amire adtak 1-2 ezer ft-ot,meg sokszor vasarnap is bent voltunk este 8ig,meg hetkoznapokon zaras utan.mindezt azert az 1000 forintert.JA ES SE SZABADSAG,SE TAPPENZ.ha influenzajarvany van akkor mindenki lazasan betegen dolgozik,ha tappenzre mesz akkor utana azt mondjak koszonjuk hogy itt dologoztal de eleg volt. A szemedbe kedvesek a hatad mogott meg semmibe vesznek.szemetladak,ennyit lehet rajuk mondani.azt hiszik hogy az emberek robotok.jah es panaszkodnak hogy nincs penz de bmw-vel meg hasonlo autokkal jarkalnak. Tehat ha van valasztasod akkor inkabb hagyd ki.ja es mindig van ott 1-1 kis puncsos akinek az a dolga hogy a tobbieket lesse,es bearulja. ja altalaban kajaszunet sincs,vagy ha van akkor is 10 perc es surgetnek.En nagyon utaltam ott dolgozni.a legrosszabb ahol valaha is dolgoztam
2010. szept. 4. 08:23
 4/5 A kérdező kommentje:
ÚÚ, köszönöm. Én ilyen alkalmi munkára gondoltam. Nagyon kell a pénz. De elég sok alkalmazott szokott lenni ilyen üzletekben, úgyhogy gondolom van munkaerő. De más még nem jutott eszembe.
2010. szept. 4. 10:33
 5/5 Blackness1970 válasza:
Milyen puncsosok vannak? És hogy árulja be, ha nem is értenek rendesen magyarul? Ez hülyeség.
2016. okt. 5. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!