Taxisnak szoktatok borravalót adni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 20:53
1/17 A kérdező kommentje:
És ha igen, mennyit nem?
2021. okt. 14. 20:54
2/17 anonim válasza:
Ritkán taxizom, évente pár alkalommal, mindig szoktam adni borravalót. Felfelé kerekítek, például 3100 a végösszeg, akkor 3500-at adok.
De azt is megértem, ha valaki nem ad, nem mindenki szokott.
3/17 anonim válasza:
Bolt -al szoktam utazni ha muszáj, ha jól elbeszélgettünk akkor adok neki egy 100-200 forintot az appon keresztül
4/17 anonim válasza:
Nem taxizok.
Kellemetlen csak úgy odamenni hozzájuk ,hogy borra djak pénzt.
Lehet megpróbálok nekik rögtön bort adni.
5/17 anonim válasza:
Sehol sem adok borravalót. Visszataszítónak tartom ezt a szokást.
8/17 anonim válasza:
Sosem adok.
Amíg nem volt hatósági áras a taxi, akkor volt céges kedvezmenyunk. Akkor adtam, mert nagyon olcsón tudtunk utazni.
Mióta szabott ár van, legyen elég nekik ennyi. Így is drágább, mint amit anno fizettem borravaloval együtt.
9/17 anonim válasza:
Én is emberekkel dolgozom, de olyan munkakörben, ahol nem adnak borravalót. Ennél fogva visszataszítónak tartom, hogy valaki csak azért ad borravalót, mert valaki kaját/pénzt (postásra gondolok) adott neki a pénzéért. :D mintha szívességet tenne. Ugyanolyan szolgáltatás minden.
10/17 anonim válasza:
Igen olyan 100-200 forintot alkalmanként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!