3 m3 földet szeretnék valakivel egy konténerbe pakoltatni. Mennyi pénzt ajánljak és persze fizessek ki neki hogy mindenki számára korrekt legyen az üzlet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 09:30
11/12 anonim válasza:
Nem is az volt a feladat mint a kérdésben. Szerintem vagy 6* annyi meló :)mint a feleségem , terveztem polcot levagattam szabaszatban osszeraktam. A végén feleségem: csak fel kellett fúrni 2 csavart :):)::):)
12/12 anonim válasza:
Na a 10-es személyében megjött a megkeseredett, kiégett nyugger. Na nem azért, mert alapból ne értenék vele egyet, csak nem tudom miért kell az éveket felhozni étvként? Attól hogy valaki öreg és régóta csinál valamit, lehet tudatlan. És általában pont ők hivatkoznak arra, hogy hány év van mögöttük. Akik tényleg értenek valamihez, nem szorulnak rá erre. Egyébként is tök reális, hogy valaki 85 évesen gyk-n osztja az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!