Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebben az országban miért csak...

Ebben az országban miért csak úgy lehet normálisan megélni ha örököltél legalább egy ingatlant?

Figyelt kérdés
Csak annak se legyen 50-60 nál több a rezsije, mert a pályakezdő fizetés nem sok...
2021. okt. 14. 09:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha 2021-ben 160 nettót keresel annak azért okai vannak.

Nincs piacképes tudásod, és betanított munkát végzel. Vagy van valamilyen tudásod, csak hülyének néz a munkáltatód.

Amúgy a legtöbb ember nem egyedül veszi az ingatlant, hanem a párjával. Ha ő is csak 170et keres akkor már 340 nettónál jártok. Na nem azt mondom, hogy ezzel ti lesztek a császárok, de azért annyira ez nem tragikus fizetés. Egy CSOK-ot csaptok mellé, úgy azért már bőven bevállalható.

Szerinted külföldön egy szingli betanított melós bérből házakat vesznek az emberek?

2021. okt. 14. 11:17
 12/21 A kérdező kommentje:

11: Igen, betanított munka. De attól még munka. Nekem is meg kellene ebből normálisan élnem.

Párom nincs.

Külföldön albérletben is meg tudtam élni, viszonylag normálisan.

Teljesen más kategória.

Itthon ez fel sem merülhet hogy albérlet ,mivel abból kb. minőségi éhezés lenne...

2021. okt. 14. 11:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Gyereket nem vagyok hajlandó csinálni amúgy, ilyen fizetéssel. Nem akarok kicseszni vele is.
2021. okt. 14. 11:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Gyereket nem vagyok hajlandó csinálni amúgy, ilyen fizetéssel. Nem akarok kicseszni vele is."

Na ez viszont dícséretes! Ha tudnád, hányan bevállalják a gyereket a semmire, aztán szerencsétlen gyerek csak szív.

Egyébként itt az egyetlen járható út, hogy képzed magad, hogy később magasabb fizetésed legyen. Nem szégyen. Én 32 évesen ültem vissza az iskolapadba, hogy legyen diplomám és maximálisan megérte, mert most kétszer annyit keresek, mint előtte.

2021. okt. 14. 11:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Tanulj valamilyen szakmunkát. Hatalmas a hiány villanyszerelőből, burkolóból, ácsból, stb. Eszméletlen nagy ész sem kell hozzá, ellenben valamivel jobban kereshetsz vele.
2021. okt. 14. 15:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Még tanulni sem kell, hogy többet keress. Az építőiparban vagy a vendéglátásban a betanított munkákért is többet fizetnek. Konkrétan még a mekis krumplisütő is valamivel többet kap, ha nem diákmunkásként van ott.
2021. okt. 14. 15:57
 17/21 A kérdező kommentje:
16: tavaly 170 nettót ajánlottak nekem egy mekiben, ráadásul Pesten...nyilván azóta biztos 50 % fizetésemelés volt...
2021. okt. 14. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:
#17: Ugyan mi a retkes rákos búbánatért kellett volna, hogy 50% fizetésemelés legyen? Ha "csak" 10%-kal kapnál többet, az nem több? Tehát a 160 és a 180 között nincs különbség, az pontosan ugyanaz az összeg, hiszen nem több 50 %-kal. Ráadásul azt írtam, hogy VALAMIVEL!!!!!!!!!!!! többet kap egy mekis krumplisütő, nem azt hogy sokkal többet. Komolyan mondom, ekkora gyökér bunkó nem lehet valaki... Tuti hogy egy unatkozó troll vagy, akit anyuci tart el. Takarodjál már a f@szságaiddal innen, tököm tele van már ezzel.
2021. okt. 14. 16:23
 19/21 A kérdező kommentje:

A pesti mekis 170 vagy 180 nettó, amúgy az itteni 160 nettónál ROSSZABB, mivel itt van hol laknom, ott meg nincs.

Gyakorlatilag nem tudnék megélni ott ennyiből, szobát bérelve se.

2021. okt. 14. 16:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Menjél építkezésre lapátolni... Bár ott dolgozni is kell, azért napi fix 15 ezer minimum megvan.
2021. okt. 14. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!