Anyám széttépte a pénzt, le lehet mondani a rendelést 10 perccel érkezés előtt?
Figyelt kérdés
Rendeltünk pizzát, de anyám megőrült és széttépte a pénzt, amit a pizzára szántunk... Nekem nincs több pénzem, anyám nem fog fizetni. Lemondhatom gyorsan? Kb 90 perce rendeltük.2021. okt. 13. 17:58
11/21 A kérdező kommentje:
Nem bántom anyámat, hálás vagyok neki, hogy eltartja a 21 éves egyetemista fenekem. 10-es, de, 11 éves húgom is velünk lakik.
2021. okt. 13. 18:25
12/21 anonim válasza:
Háát, én sajnállak téged meg a hugod is🤷♂️ Az én anyám is hasonló természetű volt, de szerencsére már elváltak és apámmal élek.
13/21 anonim válasza:
Ooh, már hiányzott ez a családi sztori. A kiscsaj meg az anyja is nettó pszichiátriai eset, sok kérdésük van a családi témakörben.
14/21 anonim válasza:
neee ez Marvin lenne? visszatért? egyesek azt terjesztették, hogy leugrott a panel tetejéről, akkor szerencsére kacsa volt csak
15/21 A kérdező kommentje:
Nem ugrottam le, csak megpróbáltam. Nem tudtam végül sehogy se feltörni a panel tetejére.
2021. okt. 13. 18:53
16/21 anonim válasza:
de hallod már jó ideje 1 videót se töltöttél fel youtubra, kezdd már el megint, olyan jók voltak
17/21 anonim válasza:
Amúgy a szakadt pénzt MNB bevaltja csak legyen meg az 51%-a akár darabokban is.
18/21 anonim válasza:
Azért kérdeztem hogy van e kiskorú, mert nekem aki ismerősöm így bánt a pénzzel az skiozfrén.
Nálatok akkor más a helyzet.
Mivel ti folyton veszekedésben éltek, így nálatok kicsit más a helyzet.
19/21 anonim válasza:
18 anyuka ettől még lehet skizo.
Martin, nem?
20/21 anonim válasza:
Szerintem nem skizofrén anyukája, csak folyton veszekszenek.
De a nyitóban az volt, hogy "megőrült", nem az hogy balhé volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!