Nyertetek már valaha lottón/kaparóson/sorsjegyen stb?
A kaparós sorsjegy mizériát soha nem értettem.
Le van írva, hogy mennyi az összes nyerhető pénz, és mennyi a kiadott darabszám. Matekozol, és kijön, hogy ha megvennéd az összeset, akkor nem nyernéd vissza a pénzt, amit ráköltöttél.
Ennél mi kell több ahhoz, hogy ne vedd meg? Ez szerencsejáték, ami hosszú távon minuszos. Gyűlölöm amikor emberek kaparós nyereményekkel hencegnek, és elkezdenek egy hosszú mondatokból álló cseverészést ezzel kapcsolatban.
A tőzsde, a sportfogadás tőled függ, azzal lehet pénzt keresni hosszú távon. A lottószelvény időnként belefér. De a kaparós a legjobb biznisze az szrt-nek...
2) a lottón a várható nyereményalap 48-60 százalékát osztják vissza, kaparóson 60-70 százalékát, így pont rosszabb példa, hogy “az viszont belefér.”
Sokat kaparok (olcsó sorsjegyeket), leagasabb nyereményem 10 ezer forint volt, nagy ritkán 5 ezer, 1-2 ezrek rendszeresen. Nagyon nem érdemes venni, mert addiktív, de szórakozásnak pár darab belefér.
Lakásokat vettem, valójában abból élek.
10, nagyon jó helyen lévő panelt vettem.
A pénzt vissza forgatom.
"A kaparós sorsjegy mizériát soha nem értettem."
Én ezt szórakozásnak fogom fel. Tisztában vagyok vele, hogy hosszú távon mínuszos. De ha havonta veszek 2-3 sorsjegyet és elszórakozok a kapragatással, az nekem jó. Ha esetleg egyszer nyerek egy nagyobb összeget, örülni fogok.
Amúgy se a tőzsde se a sportfogadás nem tőled függ. És ott még szerencsével se tudsz nagyot nyerni csak ha nagy összeget is kockáztatsz. Időnként szoktam tippmixezni, de még sosem jött be, mert még az olyan biztosnak látszó dolgokat is elbuktam, amiknek 1,10-es odds-a volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!