Vissza lehet nyerni valaha a sportfogadáson elbukott pénzt?
Kereken egymillió mínuszt sikerült összehoznom ez évben. Korábban is volt már néhány buktám, persze nem ekkora, és végül mindannyiszor sikerült visszahoznom, viszont most egy elég magas hegyet kell megmásznom.
Két javaslatot kaptam: Vagy fejezzem be végleg, vagy pedig türelmesen, apránként, kis összegekkel játsszak. Az a helyzet, hogy nem szeretném befejezni, mivel korábban volt alkalmam nagyobb összegeket leakasztani.
Ti mit javasoltok? Volt ilyenben részetek vagy esetleg bármi más befektetésben, amin nagyot buktatok?
Köszönöm a válaszod!
Nem olyan egyszerű, és ha az ember markát olykor-olykor szép nagy zsíros összegek ütik, akkor aztán meg nehezebb erről lemondani. A mostani előtt 250.000 Ft volt a legnagyobb buktám 5 évvel ezelőtt, befektettem 100.000-et, ráálkoztam egy hétvégét, és az utolsó centig visszajött a pénzem. Most komolyan hagynom kéne, hogy ők nyerjenek?
Tudod, az a vicc, hogy év elején még ésszel játszottam, meghúztam egy határt, ami fölé nem megyek, aztán mégis engedtem a csábításnak, mondván, ez a szorzó erre a meccsre kész ajándék, országos egyes, aztán bumm. Az igazi szánalom meg az, hogy a Wimbledonra tett 300.000-et, amit Djokovic végső győzelmére tettem, azt is kivetttem és focira tettem, mondván, azzal kicsit még hozzá tudnék tenni, erre naná, hogy elvesztettem a meccsen a pénzt, így most se Wimbledon, se semmi.
De még egyszer köszönöm a tanácsod!
Hagyd abba, de ha bankroll management szerint játszol ezután és betartod szigorúan, akkor van esélyed rá hogy legalább 0-ra visszahozzad.
Djoko pedig nagyon jó tipp 1,8-ért. Nekem is van rajta 2%.
Képezd magad, egymillió nagyon kevés pénz sportfogadói szemmel. Ha eljutsz egy megfelelő szintre, simán visszakeresed ezt az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!