Birtokolsz jelenleg, vagy vettél valaha valamilyen kriptovalutát?
Igen, és igen.
BTC
Még 2009-ben, akkor egyszerűen csak mert új volt, és mert miért ne. Nekem akkor éppen egy csúcskategóriás gépem volt (az már kérdés, hogy azóta sem változott, tehát most az már egy low-end pc). Olvastam róla mint újdonság, hát elindítottam a bányászatot. Ha nem is fog sokat érni, maximum egy kis áramszámlát generáltam.
2010-ben, miután megtörtént az első vásárlás BTC-vel Floridában, átfutott az agyamon, hogy basszus, kéne venni, mert ha ezt több helyen is el fogják fogadni, akkor nagy pénz lesz benne.
2012-ben kb. 40.000BTC volt a tulajdonomban. Indítottam rossz adás-vételeket is természetesen, ami csak elkótyavetyélés volt, de alapjában véve legtöbbször sikerült jó időben eladnom.
A tisztán BTC-re vonatkozó ügyleteim hozták össze, hogy megvehessem a házamat Budán hitel nélkül, kp-ra.
Jelenleg már csak valamivel több, mint 200BTC-m van, ebből jelenleg is 40 van nyitva, csak még nem jött összeegyeztethető ajánlat értük.
#7:
Az, hogy mit hiszel, az nem különösebben érdekel.
Az üzlet viszont üzlet, a kereskedésben mindig benne vagyok.
A mai napon 0,5 BTC ára a legmagasabb állapotban 7.123.407,83 HUF volt.
Mivel tőzsdén kívüli ügylet, ezért magasabb árat számolok a bajlódásért.
A szokásos plusz az ilyen ügyleteimnél 33%. Ez 9.474.132,41 HUF.
Viszont hajlandó vagyok megjátszani a rendes embert, és lefelé kerekíteni. Elengedek neked majdnem fél milliót. Így az ár legyen:
Kerek 9.000.000 HUF.
Amint privátban elküldted a címed, e-mailben megbeszélhetjük a továbbiakat.
#2 voltam.
A #7-es válaszoló ingyen gondolta szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!