Milyen volt a valaha volt leghülyébb munkatársatok?
Volt egy rakodógépes a raktárban.
Annyira profi volt a vezetésben, hogy mikor fékezett, akkorát satuzott, hogy lefejelte a kormányt. Vérzett is a feje rendesen.
Utána már “bukósisakban” vezethetett.
(A rakodógép amúgy teljesen fedett!)
Mondjuk nem is volt ott sokáig!
Nagyon buta munkatársam nem volt. Elviselhetetlen inkább több.
Pl. aki folyamatosan baromi sokat késik a megbeszélésekről, tréningekről, és akkor a lehető legmagátólértetődőbb módon mondja, hogy "Ja, hát épp ebédeltem" meg "kutyát sétáltattam".
Most, hogy így belegondolok, volt vki, aki sztem nem értette, hogy mi az a megbeszélés. Zoomos megbeszélésen megjelent 3/4 órával kezdés után, és aztán elkezdett telefonálni úgy, hogy hallottuk... és látszott, hogy oda sem figyel. És nem egy 70éves aggastyán volt, aki korából kifolyólag nem ismerte a számítástechnika varázslaros világát, hanem egy 30as pasas.
Ja, idegesítőből meg ilyen típus volt még:
- a szuper öko-bio-ezo munkatárs, aki mindenkire rá akarja tukmálni az általa éppen aktuálisan használt legújabb gyógynövényes bizb...t, hogy azt mindenkinek használnia kéne (nem MLM-es meg eladó volt, szimplán csak erőszakosan akart "segíteni" másoknak)... ugyanez a nő kb. minden órában elkezdett áradozni a pasijáról
(aztán egy bulin láttuk, hát teljesen egyértelmű volt, hogy kihasználja a srác a csajt)
- újgazdag burzsuj felsővezető, aki azért került olyan pozícióba, mert jól el tudja magát adni, de fogalma nem volt arról, mi folyik a csapatban, amit felügyelnie kellene... az fontosabb volt neki, hogy a díjlovaglás-edzőjének a csaját leszerződtessük ilyen meg olyan munkára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!