Mennyit érhet ez a hűtő jövőre?
Kb. egy év múlva esedékes, hogy elköltözzek. A hűtőt, amit ide vettem 2018-ban, nem tudom és nem is akarom magammal vinni.
Ilyesmi hűtő (majd ha aktuális lesz megnézem pontosan):
Állapota:
- ragasztottam rá néhány falmatricát, ami vagy plusz pont valakinek vagy minusz
- fagyasztó ajtaján van egy horpadás (csak eszétikai hiba)
- ez alatt a pár év alatt nem dolgozott végig, nyáron és covid alatt szinte végig leolvasztva állt (összeadva kb. kevesebb, mint 2 év lesz, amikor ténylegesen használva volt)
- hátulján a pöckök, amik a távolságot tartják a faltól letörtek
- működésileg kifogástalan
Látom itt is csak a kedvező válasz elfogadott, nem a reális.
A hűtő, fagyasztó nem a lakás dísze, de sérültet vesznek, ami össze is van barmolva pluszban. Látom a különböző piactereken, mi mennyiért van kitéve, és mennyire kelendőek.
Ha megkapod a tízezer forintot érte, akkor kivételes szerencséd lesz. Az ötöt látom olyannak, amennyiért megveszik.
Megunt bútoromat adtam volna el, hogy vegyek másikat, újat.
Egy az egyben gondoltam. Tehát amennyit kapok érte, azt költöm el.
Boltban most nagyon hasonlót kb. 300 ezer környékén lehet venni.
80 ezer forintra gondoltam. Nézem a Marketplacen az árakat.
Ingyen elvihetőtől 20 000 forintig vannak kint, hetek, hónapok óta.
Bontatlan csomagolású festékeket hirdetek a bolti ár feléért. Sokan megnézik, de senkinek sem kell.
20-25 kb.
" ez alatt a pár év alatt nem dolgozott végig, nyáron és covid alatt szinte végig leolvasztva állt (összeadva kb. kevesebb, mint 2 év lesz, amikor ténylegesen használva volt)"
Mivel ezt bizonyítani nem tudnád így simán el lesz könyvelve, hogy ment non stop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!