Miért nem akar “kivételezni” a főnök home office szempontból? Lent a többi
Azért írtam idézőjelbe, mert igazából szó sem lenne kivételezésről.
Baromi messziről járok be a munkahelyre kisgyermek mellett ( mégha az apja lennék.. de nem. Az anyja vagyok :D 5 óra az út oda vissza) és nem engedi a teljes otthoni melót. Heti 2 bejárás. Más csapatokban kisgyermekesek megkapták az engedélyt teljes otthoni munkára, az én közvetlen főnököm totál hallani sem akar róla.
Szerintetek hogyan lenne érdemes megközelíteni a témát hogy ez nem fair?
Én is az anyja vagyok két gyereknek, de soha nem vártam el, hogy ezért bármelyik munkahelyemen is kivételezzenek velem, igazából zavarna is, ha megtennék. Soha egyetlen napot nem voltam a gyerekekkel táppénzen pl, nem hallotta tőlem senki, hogy jajj nekem csak a délelőttös műszak jó, mert gyerekem van.
Vállaltam egy melót 3 éve, ahol alapvetés volt, hogy minden nap bejárunk (meg hogy havonta utazunk 3-4 napra külföldre). A covid miatt nem kell bejárnunk, utazás sincs, és igen, nekem is megváltoztak a HOhoz való igényeim. A cégem ugyanígy 3-2re fog átállni, de szavam sincs. Ha lenne, keresnék másik állást.
Lassan kihalnak majd az ilyen vaskalapos cégek, ahol kötelező feleslegesen bevergődni a csúcsforgalomban a méregdrágán bérelt irodába, ott feszengeni egész nap és jóval kisebb hatékonysággal dolgozni a különböző zavaró tényezők miatt mint amikor otthonról nyugodt körülmények közt, stresszmentesen hatékonyan és jobb minőségben dolgozhat az ember.
Amúgy hogy sikerült egy olyan munkahelyet kifognod, ami Debrecen-Budapest távolságra van időben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!