Mennyire jól osztom be a pénzemet?
Egyetemista vagyok,mellette gyakornok egy multinál.
Anyukám fuzeti az albérletemet,a rezsijét én.
300ezret keresek egy hónapban általában.
Ebből 30ezer a rezsi+kondi bérlet+telószámla,netflix együtt kb 20-25 ezer.
A kaja általában havi 70 ezer. 100ezret mindig féreteszek, és általában havi 60-70-80 ezer marad szórakozásra,ruhára stb,minden egyébre.
Ez szerintetek rossz arány? Ti hogyan osztjátok be egyetemistaként a pénzeteket? Leírnátok?
Ja értem,köszi a választ!
Nekem sajnos IR betegségem van,tehát nem ehetek cukros dolgokat+csak teljeskiörlésű,szénhidrátcsökkentett lehet+fontos a heti 4-5 edzés a betegségem miatt. Ezért drágább nekem a kaja,ezek jóval drágább dolgok.
Mi szoktunk járni barátokkal néha bulizni vagy beülni iszogatni+moziba is,illetve hobbim,hogy havi 1-2x kiállításokra megyek és nagyon szeretünk beülni barátokkal kajálni is. Ezek részei a szórakozásnak.
Értem. Mi ezekre nem költünk. Kaja nálunk is egészséges én is IR+ pcos vagyok.
Beülni mi is beszoktunk, inni is szoktunk főleg én, azt kajának számoltam el
De köszi a válaszokat,meg fogok próbálni kevesebbet költeni kajára!
13-mas, te hol tudsz olcsóbban bevásárolni IR kompatibilis kajákat?
interspar, tesco
meg annyi a titok ha pl.: főzeléket csinálok akkor azt teljes kiőrlésű liszttel. És így csak a liszt a drága. Meg leveseket szeretem nagyon húsleves, karfiol leves, zöldségleves
Kérdező, érdekes, hogy azt vetted ki a válaszokból, hogy a kajára költesz sokat - ugyanis az havi 70 ezer, s az egészséged miatt szükséged van rá, ezzel szemben a szórakozásra havi 100 ezer kissé sok - erre a "füled botját sem mozgattad" :-)
Nem mondom, hogy aszkéta életet élj, de az biztos, hogy nem az ennivalón spórolnék - főleg, ha speciális diétáról van szó.
Szerintem inkább a szórakozáson kellene spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!