Ilyenkor mi a teendő?(tippmix!)
09.19-én hajnalban töltöttem fel pénzt több különböző simkártyáról tippmixre, 54ezer ft értékben, a pénzeket levonta, meg is tudtam tenni egy fogadást, (ami bejött, így 100ezer ft a belső egyenlegem) , aztán észleltem hogy a fiókom le lett zárolva. Egyből. 09.20án irtam a ZRT-nek, ott bekértek tőlem pár adatot, és 3 napja már nem válaszolnak, de viszont kijelentették hogy a kivizsgálás folyamatban van. Ez kb mennyi időig húzodhat el?
Mellesleg, 50ezer ftot szombaton kifizetésre küldtem, az sem jött meg hétfőre mert hát lelett zárolva a fiók, gyakorlatilag 150ezer FT van fent.
Esetleg akinek van egyéni tapasztalata, ehhez hasonló élménye, ha gondolja írja le!
(egyébként 24.én ezt írták utoljára, azóta semmi válasz!: Tisztelt Fogadónk!
Tájékoztatjuk, hogy az Önhöz köthető fogadói fiókban kezdeményezett adatellenőrzés folyamatban van. A kivizsgálás eredményéről írásban fogjuk értesíteni, annak lezárását követően. )
Ilyenkor mi a teendő?
Vársz... írták hogy vizsgálják a dolgot...
Nem, nem mindegy képzeld,mert már 10.napja ülnek 150ezremen:)
Amúgyis,minek szólsz hozzá ha nem tudsz normális választ adni? Ment a lepontozás.
Talán 2021-ben elő kéne a kva bankkártyádat venni aztán fellökni amennyit akarsz, nem mobilfeltöltésekkel bohóckodni mint 2002-ben, pláne különböző simekről
Most szépen vársz. Majd írnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!