Ilyenkor mi a teendő? (tippmix)
09.19-én hajnalban töltöttem fel pénzt több különböző simkártyáról tippmixre, 54ezer ft értékben, a pénzeket levonta, meg is tudtam tenni egy fogadást, (ami bejött, így 100ezer ft a belső egyenlegem) , aztán észleltem hogy a fiókom le lett zárolva. Egyből. 09.20án irtam a ZRT-nek, ott bekértek tőlem pár adatot, és 3 napja már nem válaszolnak, de viszont kijelentették hogy a kivizsgálás folyamatban van. Ez kb mennyi időig húzodhat el?
Mellesleg, 50ezer ftot szombaton kifizetésre küldtem, az sem jött meg hétfőre mert hát lelett zárolva a fiók, gyakorlatilag 150ezer FT van fent.
Esetleg akinek van egyéni tapasztalata, ehhez hasonló élménye, ha gondolja írja le!
Lenyúlni nem fognak, ennyi pénzzel nem fognak szívózni (ha csak nem rendszerhibát használtál ki, vagy ilyesmi).
Valószínűleg zajlik a KYC (ügyfélazonosítás), és amint kész vannak, minden rendben lesz. :)
Ma 12 16kor küldték (4nap után)
Tisztelt Fogadónk!
Tájékoztatjuk, hogy az Önhöz köthető fogadói fiókban kezdeményezett adatellenőrzés folyamatban van. A kivizsgálás eredményéről írásban fogjuk értesíteni, annak lezárását követően.
Mit gondoltok? Meddig tart még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!