Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mièrt mondta, hogy adjak...

Mièrt mondta, hogy adjak kenőpènzt?

Figyelt kérdés

Jelenleg csinálom kamionra a jogosítvànyt egy iskolánál. Nem tudom mennyire normális, de csupán 4 alkalommal vezetek a vizsga előtt. Most a második alkalommal azt mondta a tanár, hogy ha szeretném, akkor adjak X összeget majd a vizsgáztatònak, persze ne mondjam senkinek de így pàr hibával elnőzebb lesz. Mert amùgy is, ha megbuktat szinte ugyanennyit kellene adjak a sulinak, hogy ùjra vizsgázzak.

Teljesen meglepődtem ezen, lehet nàluk így megy, és ha nem lesz kenőpènz tőlem,akkor tuti megbukok. Vagy annyira rosszul vezethetek, hogy enèlkül nem sikerülne?

Azòta ezen kattogok ès nem tudom eldönteni mit csináljak.

Egyèbkènt nő vagyok, 5 ève vezetek kisautòt es nem vagyok rossz sofőr. Párommal szeretnènk majd menni nègykezesbe dolgozni.

2021. szept. 25. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem ötödik alkalomra lett csak meg, az a legviccesebb, hogy mikor 30-as táblánál a csík alatt volt a mutató 1mm-el megbuktam, hogy akadályozom a forgalmat, mikor meg pont rajta állt, a vizsgáztató szerint átment a vonalon 1mm-el és ismét bukta.

Buktam mert vártam a buszra majdnem 2percet, hogy kijöjjön a jelzését követően, de azért is buktam mert a buszt ki kell engedni, ha tudom, hogy jelezni fog...

2021. szept. 26. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Köszi a választ: szerintem kamionozásra nem sok az a 200 ezer jogsi - visszajön az gyorsan, megéri.
2021. szept. 26. 14:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek, aki irt.

A jogsira nem sajnalom, csak a kenopenzt sokallom. D

2021. szept. 27. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!