Elméletben lehetséges úgy letenni a forgalmi vizsgát hogy nem fizetek kenőpénzt?
Kenőpénz nélkül másodszorra átmentem 2 évvel ezelőtt. Elsőre azért nem, mert annyira izgultam, hogy nem adtam elsőbbséget egy helyen, mivel nem raktam fejben helyre a dolgokat az izgalomtól, ami automatikusan egyből bukta.
Szóval nyugi, nem kell plusz pénzt fizetni, hogy átengedjenek.:)
Nálam vizsga elején közölte a pasi, hogy ma eddig mindenki átment és még 5 vizsgázója van, de csak 1-et engedhet át, ha nem hibázok még átmehetek. Hát nem mentem :)
Később mondta csak viccelt indulásnál...
Elkalauzolt egy olyan helyre, ami még sosem láttam, mondta eddig hibátlan nézzünk egy parkolást és irány vissza. Leparkoltam, vagy 40 autó közé, majd közölte ezen a helyen nem lehet parkolni, mert építési terület, csak kivan dőlve a tábla, de ott van a bokor tövében nézzem meg. Tartottunk 5 perc szünetet felugrott valami papírokért a lakására, majd közölte ez bukó hiba volt!
Második alkalomnál előttem egy rejtett munkaerő volt, vizsga végén a parkolóban nekiment a virágcserépnek, vizsgabiztos közölte bukta a srác meg a vizsgabiztos címét közölte, erre átment. Megint megbuktam, nagyon ideges volt a pali, 30 -as táblánál kb. 29-el mentem közölte ez 1 hibapont vezessek dinamikusabban, vagy bukta... erre 31-be csúsztam = INSTANT BUKTA gyorshajtás!
3-adszorra útszűkület állt a busz, de belóg az útra, jeleztem és óvatosan megelőztem = INSTANT BUKTA! Ezen kívül volt 1 hibapontom.
4-edik alaklom ugyan itt, szintén ott áll a busz megálltam mögötte, most másik biztos volt, szerinte ez a forgalom akadályozása = INSTANT BUKTA! Előzni kellett volna, hiába nincs hibapontom ez bukó hiba!
5-ödikre 2 vizsgabiztos volt 3-as és 4-es, megint a szopós buszmegálló fele mentünk, de most nem volt ott a busz =hibapontmentes vizsga, mint az elméleti rész, csak az elsőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!