Vannak-e jó és bevált módszerek az ember pénzének beosztására?
Probald csak a legszuksegesebbeket megvenni, de tenyleg. Amikor vasarolsz, a penztar elott gondold meg minden darabnal, hogy tenyleg szukseg van erre? Megtudnek lenni nelkule is? Ha a valasz igen, megtudsz nelkule lenni, tedd vissza. En igy szoktam. Mert ugye az ember bemegy 5 feleert, de 10 felet pakol a kosarba.
Aztan most hogy babat varsz, vegyel hasznalt dolgokat szerintem, hiszen nagyon rovid ideigd fogja a baba hasznalni a ruhakat, jatekokat is. Nezz korbe jol, nagyon valtozoak az arak. Mindenbol inkabb a praktikusat valaszd. Egyesek rengeteg penzt tudnak kolteni babavaraskor, en nem tettem, mert felesleges.
Babakocsi, babaruhak, kisagy (agynemu...stb), furdeto kis kad, valamint szoptass, es mellszivasra, hat nem tudom, ami neked a legszimpatikusabb, azt valaszd, gyerek hordozo autoba valo.
Ezek a legfontosabbak egyenlore, hidd el, hogy rengeteg felesleges dolgot arulnak az uzletekben.
A babanak eloszor is az egeszsege, az anyatej, a szeretet, es a nyugalomra lesz szuksege. Probalj kacatokat ne venni. Pelenkanal is nezz korbe, esetleg majd probalj ki tobbet, meglatod melyik valik be. Popsitorlot eloszor hasznaltam, de miutan piros lett a baba popsija, mar azt is elhagytam, es tiszta vizzel mostam a feneket.
Turkalokban tunderi, jo minosegu edes cuccokat tudsz venni, en csak ott vasarolok, imadom. Pedig en most kulfoldon elek. De keptelen vagyok kiadni tobb penzt ugyarra a dologra, amit ugyan hasznaltan, de meg nagyon jo minosegben megkapok.
En igy csinalom, mert igenis oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!