Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaptam egy levelet a NAV-tól,...

Kaptam egy levelet a NAV-tól, ezt hogyan nézik? Mi a fizetési határidő?

Figyelt kérdés

A levél szerint van kb 300e forint tartozásom, amit "A levél kézhezvételétől számított 20 napon belül fizessen be"

A levél nem átvevős, hanem a postaládban találtam 8.-a körül. De találhattam volna később is, ha később nézem meg a postát.

Augusztus 24-én lett lepecsételve a levél az ügyintéző által.

Most akkor hányadikáig kell befizetnem? Mi történik, ha nem fizetem be?

2021. szept. 20. 06:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
... azt onnan tudod, hogy a levél könyvelt küldeménynek számít, hogy a borítékon jelölve van a TÉRTIVEVÉNY felirat...
2021. szept. 23. 04:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Most találtam még egyet a postaládában.

Ebben a tartozásom "csak" 50e forint.

Legalábbis azt írja a levél: "Tájékoztatom, hogy az Ön egészségügyi szolgáltatási járulékban felmerülő hatraléka 2021.08.23. Napján 48610 forint"

Egyik sem volt tértivevényes, csak annyi volt a boríték felső sarkában "Hitelezve"

Próbáltam hívni az Ügyfélszolgálatot, beütöm az adószamom és azt mondja nincs erre telefonon jogosultságom.

Ez nem tudom mit jelent.

Nincs ügyfélkapum, talán azt.

2021. szept. 23. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Van egy nyomtatvány, TEL a neve. Azt be kell nyújtani, csak akkor vagy jogosult telefonon ügyet intézni, mert akkor fogsz kapni egy telefonos kódot.
2021. szept. 23. 14:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem érdekes,sem az ügyfélkapu,sem az ügyfélszolgálat,telefonon.A NAV-hoz menjél,személyesen.Időpont nélkül is van tájékoztatás.Amennyiben kicsúsztál volna az időből,akkor a rendőrségre.Nekik,tuti,hogy reagálnak.Esetleg már többen tettek bejelentést,mert kamu,így nincs vele dolgod.Illetve annyi,hogy nagyon legyen meg a rendőrségi jegyzőkönyv.Vonal alatti kérdésem,eddig,miért nem mentél NAV ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁ-ra,személyesen?
2021. okt. 2. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!