A Providenttől vettem fel kölcsönt, otthonszolgáltatással. Hogy is van ez?
Szóval az elején kijött elintéztük a papírokat valamennyit jóváhagytak az összegből,mi felvettük,kihozta...innentő érdekelne.
Hetente kéne fizetni,de mi a havit adjuk mindíg hó elején,jön is apapír hogy vegyünk még fel mert jó ügyfelek vagyunk.
Ám a felvett összegen felül 25ezer volt az otthonszolg díjja címszóval mit fizettünk.
Na most az nem arra vonatkozik hogy neki kell hívni,időpontot egyeztetni,és kijönni hetente a pénzért??
Nálunk így is csak havnta kéne.
Nem lakik messze de unom már hogy mindíg mi jelentkezünk és adjuk be a pénzt ha arra járunk.
Neki kéne jönni nem?Vagy én tudom rosszul??Ezért kapta a 25ezret.
Tegnap hívtuk mert nyaralni voltunk,nem volt otthon,ma jön 1re azt mondta fél 3 lesz,és meg nem hívom...nehogy már!!
Valaki írjon igazam van e a szolgáltatásról?vagy az csak a megkötésre vonatkozik hogy kijön??
Nem, neki kell menni a pénzért! Benne is van az ászf-ben.
Különben spórolhattál volna, ha utalással intézed otthonról, netbankból.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor mgis csak igazam van.
Amúgy hiába a mai 1 órás időpont,nem jött,mégcsak nem is hívott.
Mindegy félretettem a pénzt majd hív ha nem akarja ő fizetni az elmaradást,de ha kapok levelet hogy elmaradásom van akkor aláteszek a központjukban.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!