Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valutaváltók hogy számolnak...

Valutaváltók hogy számolnak külföldi devizák között?

Figyelt kérdés

1 euró 347 és 351 forint attól függően, hogy adod, vagy veszed.

100 Yen pedig 260 és 275 forint. De mi van akkor, ha én pl 100.000 Yen akarok váltani euróra. Annak az árfolyamát hogyan számolják?

2021. szept. 16. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egyszer váltottam, azt gondoltam keresztárfolyammal számolja majd. De szerintem arról még nem is hallott a váltóban dolgozó nő. Úgyhogy átváltotta Forintra és utána Euróra. Állítótta, hogy ő csak úgy válthatja.
2021. szept. 16. 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy #1 mondja előbb forintra, aztán euróra.

Ha EUR-t akarsz, akkor jobban jársz, ha a Y-t kiviszed ausztriába, szlovákiába vagy szlovéniába, és ott váltod át.

Én például az ilyen valutákat, amiket nem akarok megtartani (pl GBP, SEK, JPY, CZK), de nem forintként van rá szükségem, azt mindig €-t használó országban váltom, mert itthon a forint bekavar.

2021. szept. 16. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!