Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek 200 ezer forint...

Szerintetek 200 ezer forint hány hónapra elég ha autóval járok mindenhova, de lakbért nem kell fizetni?

Figyelt kérdés
Egyedül lakok és ennyit gyűjtöttem össze nyáron, kocsit is ebből kell fenntartani, de egy régi megbízható van szerencsére. Egyetemre járok be vele, vásárolni megyek stb. Mit gondoltok mennyi időre lesz elég így ennyi pénz? Kaja, rezsi, kocsi ezeket kell fizetnem.
2021. szept. 10. 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista létedre lehetne több eszed.

Nem tudom, hogy mennyit eszel.

Nem tudom, hogy hány km-ről jársz be.

Nem tudom, hogy mennyi a rezsid.

2021. szept. 10. 02:25
 2/8 anonim válasza:
88%
Passz, ha napi 1ezrest számolsz kajára az havi 30ezer, nemtudom mennyi a rezsid számoljunk 40el, akkor nemtudom mekkora a kocsi tankja nálam egy teli tank 24ezer, hány km mész? dizel vagy benzin? Akkor ez kb 2 hónap +12ezer szval a valtozók fügvenyebe lesz elég a pénzed :D Ha pestet nezzük és hogy dugóban állsz több órát, az ugyancsak megnyomja az üzemanyag költséget.
2021. szept. 10. 02:26
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy nevetséges kérdés. 200 ezer maximum 2 hónapra lesz elég.
2021. szept. 10. 02:54
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Hát, nekem ez az összeg 1 hónap alatt elmenne, de ha nagyon spórolósra veszed a figurát, akkor talán 3-4 hónapig tudod vele húzni max. Rossz ötlet volt a kocsi állandó bevétel nélkül, ugyanis az üzemanyagon kívűl még fizetheted a kötelező biztosítását, a súlyadót, az esetleges szervíz költségeit.

Ha sokáig nem lesz bevételed, azt javaslom add el a verdát és állj át bicikkire, vagy tömegközlekedésre.

2021. szept. 10. 08:06
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Ha az egyetemista fejemmel gondolkoznék, akkor azt mondanám, hogy nagyon csisszre max 3 hónap.

Most azt mondom, hogy lehet már 1-re sem lenne elég.

2021. szept. 10. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy az ötös kb. Egyetemistaként elég lett volna három hónapra, ma kb 14 napra. (Mondjuk a gyerekek megnyomják a költségeket, nyáron volt hogy csak táborozásra kifizettem egy százast egy héten belül.)
2021. szept. 10. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
90 napnál kizárt, hogy tovább fog tartani.
2021. szept. 10. 11:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jarj bicajjal/rollerrel. Tovabb eleg kajara rezsire.
2021. szept. 11. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!