Kb 3hónapja loptam egy boltból, ismertem az eladót.(kb 6000ft) Lebuktam, visszanézték a kamerát. Rám írt a tulajdonos, hogy fizessem ki, és akkor törli a felvételeket. Ez meg is történt. ?
Figyelt kérdés
Találkoztam az ott dolgozóval azt mondta nem mondja senkinek, látja hogy megbántam.
De nagyon félek hogy egyszer elmondja valakinek és rólam fognak beszélni a városban.
Tudom hülye kérdés, de ha kifizettem és rendeződött az ügy akkor beszélhet rólam még ilyeneket?
2021. szept. 6. 15:34
1/3 Katoonene 

válasza:

Szerintem mar reg beszelt. Egyebkent jogilag nezve nem beszelhet, ha ettol tartasz. Masreszt pofam nem lenne visszamenni, erdeklodni, illetve tulajkent ki se szolgalnalak tobbet. Mire volt szukseged 6000 Forintbol?
3/3 anonim 

válasza:

Persze hogy megteheti. Oké, jogilag nem, de honnan tudod, hogy ő volt és nem a tulaj vagy egy random vevő. Ha meg is teszi, sokat nem tudsz tenni. Legközelebb legyél okos és ne bukj le vagy ne is lopj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!