17-18 évesen hogyan lehet pénzt keresni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 16:53
11/19 anonim válasza:
Hmm nagyon bűzölgöthetett amikor pestet és debrecent végig járva sehova nem vettek fel, mert egyetemista vagyok... Előttem dobták ki az önéletrajzom. Előbb gondolkodj mielőtt írsz
12/19 anonim válasza:
Itt egyetemi (aktív vagy passzív) jogviszonnyal keresnek nagyon sok embert, amikor állást kerestem én meg ezért nem találtam mert nekik egyetemista kellett :))
De akkor se az a megoldás, hogy prostituált leszel. Tanulj, fejleszd magad
13/19 anonim válasza:
Ja csak én programozónak tanultam és amit egyetemen tanítanak szart se ér, hogy diák melód lehessen...
14/19 anonim válasza:
Egyébként meg ha alapból tanulsz akkor hova tanulj fejleszd magad? Szülők kaját se adtak, kenyér se volt otthon. De hiába magyarázom neked.... Ahj
15/19 anonim válasza:
Nagyon nehéz sorsom volt és nehéz volt rá venni magam, de a kényszer meghozta a döntést. Én se csináltam volna ha lett volna rendes meló. De se diák meló nem volt, rendesre meg egyetem miatt nem vettek fel
16/19 anonim válasza:
Igazából a legjobb rossz döntés volt amit akkor hoztam. Most van 2 boltom amiből jön a pénz és nem kell másnak dolgozni.
17/19 anonim válasza:
Akkor meg jól tetted :D amúgy a programozó sokat ér...
18/19 anonim válasza:
Fortniteot meg Minecraftot streamelj a twiccsen
19/19 anonim válasza:
18
ennyi erővel minden féle játékot,de jó ötlet,mondjuk ha jó stream-elésben és tudja használni akkor bátra kezdjen bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!