17-18 évesen hogyan lehet pénzt keresni?
Nincs még meg az érettségim, idén megyek 11. osztályba.
#1, kilőve, tanuló vagyok.
#2, szintén.
#3 köszönöm!
#4, nincs meg az érettségi, így ez is kilőve
#5, neked nagyon köszönöm, ilyen hasznos választ még soha nem kaptam 😍😍
Miután tanuló vagy, ezért keress pénzt tanításból.
Ez egyszerre befektetés a jövődbe és munka, ugyanis miközben pénzt kapsz érte, még jobb jegyeid is lesznek tőle.
---
Ha azt képzeled, hogy nem vagy semmilyen tárgyból sem elég jó ehhez. Gondold újra, döntsd el, hogy melyik tárgyból húzod fel magad ennyire, és láss neki.
---
Ha iskolai szünetre keresel munkát, akkor irány a diákmunka. Egyrészt vannak erre cégek, másrészt valószínűleg van rokonságod, szomszédaid, őket is megkérdezheted, hogy tudnak-e ajánlani bármit (bevásárlás, kutyasétáltatás időseknek).
Iskolai szüneten kívül a helyedben, a te korodban én nem dolgoznék, hanem tanulnék. Ebből sokkal több pénzed lesz néhány éven belül. Ha a családodban nincsen kereső, esetleg egyedül nevel a szülőd és valóban létszükséglet, hogy dolgozz, akkor olvasd újra a fentieket, és kezdj bele bármibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!