Nincs Magyarországon törvényi kötelezettség a készpénzes fizetés lehetőségének biztosítására?
Figyelt kérdés
A Papp László Arénában voltam koncerten, és a büfékben csak bankkártyával lehetett volna fizetni. Fesztiválokon is előfordul. Értem én, hogy egyszerűbb és nem kell bajlódni az apróval, na de akkor is... Törvényes fizetőESZKÖZ a forint, szerintem fizikai valójában ugyan úgy, mint virtuálisan.2021. aug. 15. 16:31
11/28 anonim válasza:
Járjál kocsmába! Ott ha akarnál, se fizethetnél kártyával! Legalábbis mifelénk.
12/28 A kérdező kommentje:
9
Okostelefonom nincs. Pontgyűjtő kártyám sincs. Orvoshoz nem járok; üres az eeszt-m. Ha nagy bajom lesz, elmegyek magán orvoshoz, és nem adom meg a taj számomat, vagy azt mondom, külföldi vagyok és nincs. Fizetek - kezel; ennyi.
2021. aug. 15. 17:10
13/28 anonim válasza:
Keress egy kezelőorvost, a saját érdekedben!
14/28 anonim válasza:
Ide regisztráltál egy email címmel, amihez tartozik egy IP cím is. Amihez eszközöket társítanak, amihez alkalmazásokat kötnek. Ne legyél már segghlye, mert kezd kínos lenni.
16/28 anonim válasza:
Ez így mondjuk paranoid skizofréniának hangzik.
17/28 A kérdező kommentje:
13,14,15,16
Ennyire nem komoly a helyzet; egyszerűen csak utálom ezt a "szép, új világ"-ot. ip címről hallottam, de semmi olyat nem teszek, hogy nyomozni kelljen utána.
2021. aug. 15. 17:19
18/28 anonim válasza:
Adom a 17:12-es válazát.
Szerintem menj el magánba egy pszichiáterhez, mert ez nagyon ilyen mániákus paranoid szagú szitu.
19/28 anonim válasza:
A saját érdekedben keress fel egy szakembert, mert ez később csak rosszabb lesz.
20/28 A kérdező kommentje:
18,19
Ne reagáljátok túl...
2021. aug. 15. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!