Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ma váltsam be a...

Szerintetek ma váltsam be a forintomat eurora vagy várjak még pár napot? Nem utazás miatt, hanem egy nagyobb összegű megtakarítás.

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 08:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szerinted az euró ki fog lőni mint a rakéta akkor teljesen mindegy. Néhány napon belül meg a jóég tudja, hogy merre felé fog mozdulni.
2021. aug. 11. 08:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Inkább most sztem a forint erősödött, gondolom a turizmus végett. Olyan 14-éig várnék, de azt hittem van vkinek vmi jó kis tippje.
2021. aug. 11. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Dobalj fel egy penzermet, ha 5x egymas utan fej lesz akkor a forint noni fog, ha 5x egymas utan iras akkor csokkenni. Vagy forditva, nem tudom fejjel lefele volt-e az asztalra teve a josgombom amikor ezt neztem
2021. aug. 11. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
87%

Van egy jó kis tippem: MOST vegyél eurót

A másik jó kis tippem: várjál még vele

Szerinted honnan az istenből tudjuk, hogy 5 nap múlva hol lesz az euró? Ha befektetni akarsz akkor nyilván az a jó kis tipped, hogy az euró számottevően erősödni fog (vagy a forint gyengülni, ebből a szempontból tökmindegy) akkor nyilván nem 2-3-5 nap ingadozásán fog múlni a hasznod.

2021. aug. 11. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd át pár évre visszamenőleg mennyit változott egy-egy deviza értéke, tanulságos lesz.

Múltkor kíváncsiságból átnéztem 10 év eur-árfolyamait és talán kettő volt ahol csökkenést tapasztaltam.

Ne egy két nap árfolyam ingadozásából indulj ki hanem hosszú távon nézd az árfolyamokat.

Ha vásárolni akarsz akkor várd meg az MNB következő kamatdöntését és ha megint emelnek az inflációs hatások kiküszöbölése érdekében, akkor az addigi tapasztalatok alapján lefelé megy az árfolyam, de ne számíts óriási csökkenésre.

2021. aug. 11. 12:13
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindnekinek, ment a zöld kéz
2021. aug. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!