Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ruletteztem, elbuktam 7...

Ruletteztem, elbuktam 7 millát. Hogyan tudom visszaszerezni? OK, sehogy, de azért ötlet? Ja, persze, kár volt játszani. Valami más?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%

Hagyd, semmi szükség az ilyenekre.

Aszondja, lol, kábé ezt vártam. Mégis mire számított? Eláruljuk a varázsszót, vagy a titkos kódot amit bepötyög a mobilján és hopp visszajön amit eljátszott?

Ha valaki ennyire életképtelen, ennyire nem bírja saját határait felmérni, ennyire nincs képben, majd ezek után ahelyett, hogy megpróbálna tanulni a saját hibáiból és talpra állni, előhúzza az "akkor öngyi leszek" kártyát... Nos, az ilyen minek, kinek? Gondolom, a családja, ha volt is, már rég elüldözte, mert eljátszott mindent. Bár az is valószínű, hogy túl gyáva a vonat elé lépni, csak kicsit még keresi a feltűnést...

2021. aug. 10. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
Az nekem 127 havi rokkantnyugdíjam... :D
2021. aug. 10. 16:42
 13/13 anonim ***** válasza:
97%

Vissza?

Az nem megy.

Ha nem kölcsönpénz volt, akkor semmi baj: tanulópénz.

Ennyiből kijött volna egy komoly egyetem is, de így is okosabb lettél

Ne parázz!

Nekem sohasem volt annyi pénzem, megvagyok mégis.

2021. aug. 10. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!