Másokat is megrémít az infláció?
Figyelt kérdés
Vagy csak engem? Az elmúlt kb. 1,5 évben roham sebességgel nőtt mindennek az ára. A saját lakás lehetőségéről már lemondtam, de lassan az élelmiszer is luxus lesz. Mi lesz itt, ebédjegy meg pénzsöprés? Mibe tartsa az ember a pénzét, ha ingatlanra nincs elég?2021. aug. 10. 10:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, megrémít
Nem, nem rémít meg
25 szavazat
2/13 anonim válasza:
Nem. Fejlődni kell, és akkor nem lesz luxus az élelmiszer.
3/13 anonim válasza:
Nem, jóval nagyobb ütemben nő a fizetésem.
4/13 A kérdező kommentje:
Jó nektek, hogy ez a gyakoris 1 millió/hót kereső kockáit vagy burkolóit ez egyenlőre nem érinti. :D
Viccet félretéve, szerintem rohadt gáz, pláne, ha elolvassa az ember, hogy hova jutott a magyar gazdaság a 30-as években. Vészjósló.
2021. aug. 10. 11:32
5/13 anonim válasza:
Koszonom, hogy megosztottad velunk a gondolataidat.
6/13 anonim válasza:
Megrémíteni nem rémít meg, de erősen gondolkodóba ejtett, hogy a megtakarításaim hogyan tudnám megvédeni a pénzromlástól. Amiért az ember megdolgozott nem szívesen hagyja, hogy elveszítse az értékét. Ez ügyben tettem lépéseket és így már nyugodtabb vagyok.
7/13 anonim válasza:
itt mindenki jól keres, gazdag, vagy külföldön lakik XD
8/13 anonim válasza:
Engem csak azért irritál, mert ha a Fidesz nem ilyen euroszkeptikus trágyadomb, akkor már régesrég Euroval fizetnénk itthon és nem lenne gond az infláció. Illetve nem akkora.
9/13 anonim válasza:
#8 te tisztában vagy az euro bevezetésének feltételeivel?
10/13 anonim válasza:
#9: Igen. Jelenleg egy kritériumot teljesítünk, de korábban volt, hogy megvoltak a feltételek, csak el kellett volna indítani a csatlakozási kérelmet, de Vitya szerint még "nem állt rá készen" az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!