Foxpost 3 nap alatt nem tudom átvenni, hogy tudok szólni nekik hogy kifizetem a plusz 1100at nekik amit kérnek, csak hagyják bent a csomagot és ne vigyék napokig a depoba majd utána újra automataba?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 11:16
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg őket és megmondják....
2/4 anonim válasza:
Én így így jártam múltkor, mivel pont olyan helyre rendeltem, ami zárva volt szombat 14 órától hétfő reggelig... Így kapásból el is ment majdnem 2 nap, amikor nem tudtam átvenni. Írtam nekik az email címre. KB 48 vagy 72 óra a válaszadási idő, mire válaszoltak, addigra elvitték a csomagot... Azt írták, hogy a cégtől kell megrendeltem újra, ők nem tudnak segíteni. Pedig csak pár órával kellett volánja tovább tárolniuk. Én ezután kerülöm a Foxpostot, pedig eddig szimpatikus volt a cég.
3/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem netes rendelés hanem magánszemély kuldte
2021. aug. 9. 16:55
4/4 anonim válasza:
A rendszerük valószínűleg nem fogja megengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!