Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el a dropshippi...

Hogyan kezdjem el a dropshippinget?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a dropshipping,és szeretném elkezdeni.Mely adózási forma a legjobb,amivel a legkevesebbet kell adózni?Egyéni vállalkozói vagy katás?Kb mekkora összeg kell egy ilyen webshop elindításához?Aki ért hozzá,vagy van ilyen webshopja,írna róla egy kicsit?Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 7. 19:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Most néztem,hülyeséget írtam,mert olyan nincs külön hogy katás és egyéni,hanem katás egyéni van elvileg.Aki ért az adózáshoz is,segítene benne?
2021. aug. 7. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Masolj le egy masik embert aki dropshippingel :p
2021. aug. 7. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy kezzd el, hogy van egy olyan ötleted ami másnak nincs, vagy felfedeztél egy piaci rést. A dropshipping nem egy csodafegyver, ah beálssz az 1000 már meglévő dropshippinges cég mellé 1001-diknek kommersz telefontokot árulni, az nem fog menni. Valahogy ki kell tűnnöd.

A konkrét kérdésekre:

-az hogy melyik adózási leetőség az optimális a tervezett forgalomtól, és az elszámolható költségektől függ, erre nem tudunk válaszolni látatlanban

-egy webshop ára általában 200-500 ezer egyszeri költség (de persze megcsinálhatod te is, így ezt megspórolod), és maximum évi néhány tízezer folyamatosk öltség

2021. aug. 7. 22:09
 4/7 A kérdező kommentje:
És hogy lehetne letesztelni legálisan, hogy hogy mekkora bevételélt termelne? Úgy értem hogy kiváltom a vállalkozói engedélyt, és nincs bevételem akkor buktam a pénzt. Vagy ez így működik hogy muszáj kiváltanom az engedélyeket, meg a webshopban is leszerződni pl az otp-vel, hogy lehessen bankkártyával fizezni, és ha szerencsém van akkor vesznek tőlem, ha nincs akkor bukom a befektetett pénzem? Láttam egy srácot, aki átlagba heti 700 ezret keres ezzel. De ő biztos profi, én bőven megelégednék havi 200-300 ezres bevételéllel fizetés kiegészítésként.
2021. aug. 7. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
És hol lehet mások oldalait megnézni? Felmentem a shopify oldalra, de ott csak azt láttam hogy hozzon létre webshopot. Vagy a shopify csak egy webshop készítő?
2021. aug. 7. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
dropshipping idehaza? Sok sikert :D
2021. aug. 8. 09:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Gondolj bele hogy ki lesz ha valaki rendel toled 200 darab szirszart, te megrendeled kinabol, eljut hozzad a csomag, es mielott feladnad az illetonek visszamondja a megrendelod. Vagy siman rendel egy csomot es azt mondja nem jött meg, ker a bankban chargebacket. Mit csinalsz?
2021. aug. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!